CAP DE SETMANA EN DOBLET DE BIKETRIAL PER MARC SEUBA

Dissabte 25 de maig es va celebrar la 4ª prova del Campionat de Catalunya de Biketrial a la localitat de El Vendrell, puntuable per confeccionar la Selecció Catalana per participar en els campionats internacionals.

 

El circuit constava de 5 zones a 3 voltes , amb una interzona llarga, ja que els pilots tenian dues zones artificials en diferents punts de la ciutat i 3 zones naturals en un terreny de roca i pedres soltes.

 

El pilot odenenc del Moto Club Igualada, Marc Seuba, aconseguia pujar al pòdium a la 1ª plaça de la categoria mínime.

 

El diumenge 26 de maig a L´Esquirol- St. M. de Corcó en el marc de la multitudinària pedalada Cabrerés BTT, tenia lloc la prova inaugural de la Copa Catalana Trial´13. Un total de 5 zones repartides entre el village Cabrerés BTT i el camí que porta a la font de l’escudella, han fet les delícies del participants i del nombrós públic assistent. En Marc Seuba va participar en categoria cadet de primer any i aconseguia pujar al podi en la 2º posició.

 

EL VENDRELL (3)

 

EL VENDRELL (2)

 

STA. MARIA CORCO1

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.