ARMAND MONLEON (MCI) S’IMPOSA EN UN ENDURO DE SALOMÓ MARCAT PER LA DURESA

La pluja va acompanyar la primera prova del Campionat de Catalunya d’Enduro que es va celebrar aquest diumenge a la població tarragonina de Salomó. La prova va comptar amb la bona organització del Moto Club Salomó, que va saber respondre als inconvenients que va presentar la mala climatologia al llarg de la prova. Amb una gran participació de 185 pilots, la cursa es presentava molt dura i al mateix temps llarga i atractiva pels practicants de l’enduro.

 

Armand Monleon del Moto Club Igualada va estar el guanyador de la prova i primer classificat d’Enduro 2, mentre que la segona posició ha estat Jordi Quer, que va ser el primer de la categoria E125 2T/Junior Open. Darrera d’aquests dos pilots es van situar Dani Gibert i Rafael Garcia Campos, que van completar el podi d’E2.

 

La pluja va afectar les condicions del terreny i va endurir una prova que va acumular un bon nombre d’abandonaments.

 

Pel que fa als altres pilots del Moto Club Igualada Jordi Balcells fa fer el 7è a Enduro 2, a Sènior B 2T Ricard Martinez va quedar 15è i Pere Albet 16è. A Sènior B 4T en Josep Marsal 4t. En Sènior C 2T en Carlos Ferrer 7è. En Sènior C 4T en Pere Caro 4t. Finalment en Màster en Sergi Lasala va fer el 14è, desprès de patir una penalització de 5 minuts que l’hagués portat a la victòria.

 

Jordi Bòria i Taixé

Moto Club Igualada

Foto: Jaume Gandia

A la Foto: Armand Monleon

 

 

_Salomó

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.