COMENÇA EL CAMP. ESTATAL D’ENDURO. ELS PILOTS DEL M.C.I. AL CAPDAVANT

Aquest cap de setmana va comença el Campionat d’Espanya d’Enduro a terres gallegues, on un bon grup de pilots del Moto Club Igualada i van participar. Un enduro de dos ben entès, llarg i dur, van fer suar de valent als nostres pilots. Les especials eren força llargues, compostes per una crono, un tram i una extrema i el ralli amb un total de quasi 300km, van fer gaudir d’allò més als nombrós públic que es va apropar a veure els millors pilots estatals de l’especialitat.

La cursa a l’scratx va ser guanyada per Oriol Mena, intractable els dos dies de cursa.

Pel que fa als nostres, en la màxima categoria, l’Armand Monleon, encara adaptant-se a la seva nova KTM va fer dos 7s llocs i surt de Galicia amb la 5a posició del campionat en E2. També en E2 va debutar en Jordi Balcells. Aquest any és el primer que corre a la categoria reina. Encara adaptant-se a la categoria i amb una lesió a la mà va fer uns molts meritoris 10è i 9è de categoria, i surt de Galicia instal•lat a la 8a posició final.

Una de les alegries de l’Enduro la va protagonitzar en Sergi Lasala, que amb un excel•lent pilotatge va pujar al podi els dos dies a tan sols dècimes del primer classificat, i surt de Galicia amb moltes opcions per endur-se el campionat en la categoria Màster instal•lat a la 2a posició.

Pel que fa a Sènior B 4T en Josep Marsal va fer 7è i 7è i surt com a 9è classificat.

En Senior C 4T en Pere Caro va fer 6è i 5è, i surt com a 5è del campionat.

Ara queda esperar quasi aprop d’un mes per a la següent prova de l’estatal on els nostres pilots de ben segur estaran lluitant pels llocs més alts del podi.

 

Jordi Bòria i Taixé

Moto Club Igualada.

 

Fotografia: Befurious

A la foto: Armand Monleon

 

 

 

 

Armand

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.