3er Ral•li de Terra Pla d’Urgell Prat-Migueles al pòdium

El passat dissabte dia 21 d’Abril es va disputar a la localitat de Mollerussa la segona proba del campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra. Al igual que l’any passat l’Escuderia Mollerussa va plantejar un Ral•li de 2 trams diferents que es disputaren en 3 ocasions sumant així un total de 6 trams cronometrats , amb uns 64 kms de pur crono i uns 140 kms de recorregut total. Puntuable pel campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra, Open de Catalunya i Trofeu junior de Ral•lis de Terra i pel Volant Racc Trofeu Mobil1-Mavisa el Pla d’Urgell va comptar amb 32 vehicles inscrits, entre els que destacaven vàris pilots de renom com “Nani” Roma, Joan Vinyes, Albert Llobera o Ramon Ferreyros.

La cursa, meteorològicament molt cambiant, va ser guanyada per l’equip format per Joan “nani” Roma i Pilar Barcelò, amb el seu Mitsubishi Colt, seguits a nomes 2 segons per el Peruà Ramon Ferreyros i Diego Vallejo amb un Ford Fiesta RS proto. La tercera posició se va endur el pilot d’Olost Josep Mª Membrado i Ramon Ribolleda amb el seu Mitsubishi Lancer Evo X a 1 minut i 41 segons de Nani.

Cal destacar la meritòria 5ª posició scartch del pilot Andorrà Albert Llobera amb el seu Fiat Punto S2000, acompanyat a la dreta pel copilot del Moto Club Igualada David Uson, que desprès de l’abandonament per problemes mecànics que van patir a la primera proba del campionat a Mollerussa van demostrar que estan a l’alçada dels pilots capdavanters.

Al volant Racc la victòria fou per l’equip Joel Guerrero i Xavier Carulla, seguits de Jordi Salinas i Oscar Gonzalez. Miquel Prat i Marc Migueles, equip del Moto Club Igualada, van poder pujar al tercer calaix del Podi en un Ral•li que van fer de menys a mes, acumulant una diferencia de mes de 15 segons que van patir al primer tram del dia respecte als seus rivals al Campionat. Miquel que al primer tram estava classificat en 7ª posició va anant escalant i va poder acabar situant-se entre els tres millors.

La propera cita del Campionat Català serà la pobra de cas, el 14è Ral•li Ciutat d’Igualada, en aquest cas sobre asfalt, que es disputarà el proper dia 5 de Maig de 2012.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Rosa Barcelò i Cristian Gomez

 

Espectacular Miquel Prat i Marc Migueles

Albert Llobera i David Uson

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.