Armand Monleon mana a Solsona, gran resultat dels pilots del MCI

Aquest cap de setmana es va disputar la primera prova del campionat de Catalunya d’Enduro a Solsona. Gairebé 200 pilots d’arreu del país es van donar cita en aquest Enduro molt ben organitzat pel Moto Club Solsonès. Amb un total de 3 voltes a un recorregut de 45 km per volta i 6 especials cronometrades, tot i que una mica curtes, els espectadors aplegats a la zona van disfrutar d’allò més veien els millors pilots de la especialitat. Degut a les pluges dels últims dies el terreny estava en perfectes condicions i això va donar un plus de qualitat a la prova.

Amb tot això l’Armand Monleon defensava el títol i marcava el ritme a seguir. El pilot del Moto Club Igualada no va decebre i va marcar els millors temps tan en l’scratx com a la categoria, E2. Tot una declaració d’intencions del jove odenenc per revalidar el títol.Destacar que ni en Marc Solà, 2on, ni Rafael Garcia, 3er, li van posar fàcil al nostre pilot, però en tot moment va tenir la cursa controlada.

Però la gesta dels nostres pilots no acaba aquí. Si l’Armand guanyava a E2, en Carles Figuerola acaba 2on i Jordi Balcells 3er a Sènior B 2T. Gran i merescut podi d’aquests joves pilots que els esperona a seguir treballant i els augura una gran trajectòria en el mon de l’enduro.

Pel que fa a la resta de pilots del Moto Club Igualada destacar el 6è lloc d’en Marc Vives i el 8è de Bernat Sellarès a E2, el 5è i 6è lloc d’Oriol Busquets i Josep Marsal a E1. I a la categoria Junior Trofeu debutava l’Albert Pons amb un meritori 16è lloc.

Pel que fa a Sènior B 2T també hi vàren participar l’Eduard Vendrell amb un 6è lloc, l’Àlex Allue amb un 12è, Pere Albet amb un 14è i Ricard Martinez amb un 20è lloc. A Sènior B 4T Marc Queraltó feia un 9è lloc, un 14è lloc a Sènior c 2T per a Carlos Nuñez i un 6è lloc per a Pere Caro a Sènior C 4T. Per acabar a la categoria Màster en Sergi Lasala feia un meritori 6è lloc.

Per tan bona jornada per als nostres pilots, on quasi tots han estat instal·lats a les posicions capdavanteres en totes les categories.

Ara toca preparar la propera cita del Campionat d’Espanya d’Enduro a Huelva.

Jordi Bòria i Taixé

Moto Club Igualada

Armand Monleon

Armand Monleon

Jordi Balcells (esquerra) i Carles Figuerola (dreta) al podi.

Jordi Balcells (esquerra) i Carles Figuerola (dreta) al podi.


Armand Monleon (al centre) al podi

Armand Monleon (al centre) al podi

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.