Endurada de salomo

Aquet diumenge es va disputar a la localitat de salomo, tarragona. La segona prova puntuable pel campionat de catalunya d´endurades.amb un trassat de 40km de recorregut, amb molta pedra, sender i trialeres. El recorregut va ser d´allo mes maco i la cursa també contava amb dos cronos bastan llarguetes

Els pilots del moto club igualada que van competir, van fer un paper exepcional a las varies categories

El millor va ser en Marc Vives a senior A que es va endur la segona plaça i segon d´escraix, també a la mateixa categoria una carrera molt bona de Oriol Busquets amb la seva 7ª possicio.

A la categoria senior B el millor del club en va ser protagonista Alex Allué am la seva 7ªpossicio,en Jordi Doncel també amb una bona carrera va fer 14ª i Josep Lluis Ruiz que va patir un parells de caigudes a la segona crono es va col.locar a la 29ª possicio.

A la categoria cadets El nostre jove pilots Joel Vives va tenir la desgracia d´abandonar però aixo no sera un obtacle per lluitar pel campionat.

La categoria vetera tenim una gran noticia, després d´anys sense competir i no praticar aquet esport tan marabellos en Sergui Lasala amb la seva gas gas casi amb el rodatge, va consegir la 5º possicio, amb uns temps bonisins.

Per ultim tenim les classiques , el pilot Albert Pons a la ma de una montesa va tenir que abandonar a la segona volta

Marc Vives

Marc Vives

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.