Carta oberta del president del Moto Club Igualada

En les darreres setmanes han sortit uns rumors en els quals queda en entredit la dignitat i l’honor d’aquest club, de la seva Junta i del seu President. Com a President de la nostra entitat vull mostrar la meva contundent indignació en vers a aquests rumors desmentint-los total i rotundament.
En les últimes eleccions a la Federació Catalana de Motociclisme, la Junta del Moto Club Igualada va decidir donar els seu aval a la candidatura d’en Josep Abad desprès d’una reunió amb aquesta última. De fet va ser l’única candidatura que va reunir-se amb nosaltres.
Dir-vos també que el President del Moto Club Igualada no va estar, ni ha volgut estar, en cap llista de les candidatures a la Presidència de la FCM.
Posteriorment la Junta del Moto Club Igualada va decidir el seu vot en reunió ordinària, el qual va ser absolutament respectat pel seu President com totes i cada una de les decisions que pren aquesta. El President del Moto Club Igualada sempre ha tractat aquest club com a una democràcia on tots i cadascun dels membres assistents ha tingut veu i vot en cadascuna de les decisions preses. Mai, i sota cap concepte, el seu President a traït aquestes decisions ni als seus companys de club, que de fet son els que duen les curses a bon terme i que sense ells l’activitat d’aquest club no seria possible. Seria absurd fer-ho ja que això provocaria una fractura social de dimensions imprevisibles.
Crec que és d’un baix to moral posar en entredit la Junta d’aquest club i en especial el seu President, acusant-lo de dictador i de manca de respecte a la seva Junta i en conseqüència als més de 50 anys d’història del Moto Club Igualada, el qual fa més de 7 anys que represento amb orgull.
Tanmateix animo a tothom que tingui dubtes sobre la gestió, comportament o honorabilitat del Moto Club Igualada, la seva Junta o el seu President, que es posi en contacte amb nosaltres per tal d’aclarir els fets. Sempre estic i estem oberts a parlar.
De la mateixa manera animo als fundadors d’aquests rumors a fer autocrítica dels seus actes. Estan fent molt mal a aquesta entitat i això no ho permetrem. Lluitarem fermament i sense descans per restablir-ho.
També animo als receptors d’aquests rumors a fer cas omís i a defensar l’honor del Moto Club Igualada.
Per últim detallar que tot i que el Moto Club Igualada la forma molta gent que el duen amb orgull, l’únic representant legal és el seu President i que no es pot fer cas de rumors que vinguin de gent que vol fer mal aquest club i no el representen.
Acabo dient el que sempre he dit a la Junta i als socis del Moto Club Igualada, el meu càrrec ha estat, està i estarà sempre a disposició d’aquests. La meva intenció no és, ni ha sigut mai, eternitzar-me en el càrrec ni treure benefici propi de l’activitat d’aquesta, ni jo personalment ni ningú de la meva Junta. I així serà mestres jo estigui al capdavant de l’entitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.