MCI al campionat d’Espanya a Priego de Cordoba

El passat diumenge 8 de Maig es disputà la tercera cita del campionat d’espanya d’enduro a Priego de Cordoba, on varis pilots del Moto Club Igualada hi foren presents, sobre un recorregut malmes despres de les fortes pluges que caigueren la matinada del disabte, tingueren que donar,tres voltes en la categoria enduro 1, 2 i 3, i 2 el reste de categories, a un recorregut de 62 km molt dur ple de trialeras i predregars de diversa dificultat, on si disputaren tres especials curtes pero de maxima dificultat tecnica.

Els nostres representants obtingueren uns resultats mes que destacats degut el nivell i la participacio de la prova, en la categoria enduro 2, l’Armand Monleon obtingue una magnifica 5ena posició i 13 scratch, Marc Vives fou 12e, en senior b 2t, el David Abadal fou 8e, l’Eduard Vendrell 11e i el Jordi Balcells 15e, en senior b 4t, el Josep Marsal fou 12e mentre que el Marc Queraltó aconsegui la 15ena posició.
El campionat es pren ara unes vacances fins a finals de setembre on es traslladarà a Sùria per continuar veient les evolucions dels nostres pilots.

Marc Vives

Marc Vives

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.