Cap de setmana: Motocross i enduret

Un cap de setmana intens pels pilots més joves del Moto Club Igualada. Dissabte es disputava a “Rufea” (Lleida) la 3ª prova de les vuit que consta el Campionat de Catalunya de Motocrós, amb un circuit en perfectes condicions com ja és habitual per l’organització del Moto Club Segre.

A la categoria Mx85 amb un total de 42 pilots incrits (juvenils i cadets), i prenia part el pilot odenenc Jordi Sala. A la tanda d’entrenaments cronometrats aconseguia classificar-se en 8ª posició total i 4ª de juvenil, bon resultat per afrontar la graella de sortida amb 42 pilots a punt per donar el millor espectacle. A la primera màniga, i després d’una bona sortida en Jordi es col·loca entre els cinc primers, però al llarg de la màniga te varies caigudes, tot i així, aconsegueix fer una bona remuntada i acaba la màniga en 9ª posició. A la segona màniga repeteix bona sortida i manté la 3ª posició durant força part de la tanda, però el cansament de les mànigues anteriors i la forta calor, el van fer baixar el rendiment de la cursa, fet que el va fer perdre una posició, quedant per tant, 4ª classificat de juvenil. A la final 6è classificat.

Però el cap de setmana no acabava a Lleida, acabada la cursa en Jordi es va desplaçar fins a la localitat de la Llagostera (Girona), on el diumenge es disputava la 5ª prova d’un total d’onze, puntuable pel Campionat de Catalunya d’Endurets. Un diumenge assoleiat, després de la tormenta d’aigua caiguda durant la tarda i nit de dissabte, motiu pel qual l’organització va haver de fet petites modificacions al recorregut.

Per part del Moto Igualada, a la categoria de 85 cc hi prenien part Jordi Sala, que tot i tenir algun problema mecànic a la seva ktm, a les dues cronos, va aconseguir la 7ª posició. Joel Vives que també va tenir algún entrebanc en una de les cronos, es va classificar en 14ª posició i Jordi Cerdàn també amb algun que altre problema es va clasificar en la 24ª posició, d’un total de 27 pilots inscrits.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.