El MCI a l’enduro de Castelló

El cap de setmana passat es va disputar el 1er Enduro Campionat d’Espanya de la temporada a La Pobla de Tornesa (Castelló). Una bona representació de pilots del Moto Club Igualada es van donar a aquesta primera cita del campionat d’Espanya de Enduro.
Una prova que es va veure seriosament afectada pel retall que la coselleria de Mediambient del País Valencià va aplicar a aquesta cursa. Tot i això no van poder parar la cursa que tot i això va quedar molt dignament esportivament parlant.
Una cursa que va guanyar a l’scratx en Cristobal Guerrero i en la que els nostres van estar sempre al capdavant de la classificació.
Gran jornada per Armnad Monleon que va quedar en 4rta posició a les portes del podi en Enduro 2. Tambè el aquesta categoria en Marc Vives va fer 14è i en Bernat Sellarès 16è. En Enduro 3 en Jordi Viladoms va fer 11è. En Sènior B 2t David Abadal 8è, Jordi Balcells 11è, Ricard Martinez 29è i Edurad Vendrell 32è. En Sènior B 4T en Josep Marsal 21è i en Marc Queraltó 30è. En Senoir C 2T en Carlos Ferrer va fer el 31è.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.