Sal i arena pels pilots del MCI a l’Endurada de Salomó

Aquest cap de setmana es va disputar la 1era Endurada de Salomó, on un bon grapat de pilots del Moto Club Igualada i van participar. Una cursa que es va veure seriosament afectada pels permisos de medi ambient, i que a última hora es va haver de canviar un 75 % del recorregut preestablert. Així dons lloar en part la feina feta pel Moto Club Salomó que només en dos dies va haver de treballar de valent per dissenyar un nou recorregut. Degut a aquests imprevistos de ultima hora la senyalització del recorregut en molts trams ratllava el mínim establert, cosa que va afectar tots els pilots, inclús els del Moto Club Igualada.

Una cursa que guanyava l’Armand Monleon de l’MCI amb en Jordi Viladoms 2on també de l’MCI en Sènior A, però que degut a la falta d’un control de pas, juntament amb sis pilots més, mostra de la dificultat a l’hora de trobar la ruta per una senyalització deficient, passà a encapçalà en Rafael Garcia. Esperem que la propera cursa no haguem de parlar de falta de mitjans dels clubs organitzadors.

Però ells no foren els únics a participar d’aquesta cursa, altres pilots del Moto Club hi vàren participar amb diferent sort. Així dons també en Sènior A cal destacar la 8ena posició d’en Josep Marsal, la 13ena de l’Eduard Roig, la 14ena de Marc Queraltó i la 16ena de Jordi Bòria. En Junior Obert la 4a posició d’Òscar Ortega, 6ena per Albert Ortega. En Sènior B en Jordi Doncel va fer el 34è i en Miquel Serra el 55è. Es van haver de retirar per diferents motius, en Junior 125 l’Oriol Balcells, en Senior B en Jordi Morera, en Cadets l’Oriol Llorach i en Veterans en Carles Vilaró.

Armand Monleon a l'endurada de Salomó

Armand Monleon a l'endurada de Salomó

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.