Jordi Sala al motocros de Pons

El passat diumenge 20 de Febrer es donava el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Motocros al circuit “El Bosquet” a Ponts, amb un total de 140 pilots inscrits entre les categories MX1, MX SOTS 19 i MX85 CADETS/JUVENILS.

Després de la pluja caiguda durant la tarda del dissabte, el matí de diumenge es va llevar amb una espesa boira que es va anar esvaïnt al llarg del matí, bastant de fred i un circuit força enfangat a primera hora durant les tandes d’entrenaments.

El pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala, estava inscrit a la categoria MX 85 juvenils. Excepcionalment i degut a la quantitat de pilots inscrits en MX85, un total de 50, es van separar les categories de cadets i juvenils i van fer mànigues per separat, excepte els entrenaments cronometrats que els van fer conjuntament.

A la tanda d’entrenaments en Jordi es classificava 3er de juvenils, fet podia triar un molt bon lloc per a la graella de sortida, una graella formada per 28 pilots tots ells juvenils. A la primera màniga en Jordi fa una molt bona sortida i es col·loca en tercera posició, posició que manté fins que té una petita caiguda i el relega fins a la desena, tot i així remonta i consegueix acabar la màniga en 4ª posició. A la segona màniga en Jordi va sortir amb moltes ganes i amb opcions de pujar al podi, però a tant sols 5 voltes per acabar la segona tanda te una caiguda que fa que no pugui continuar, tot i així va esperar i va creuar la bandera per obtenir punts pel campionat. A la final 11é classificat i amb fractura de radi i cúbit, que l’apartaran durant tres setmanes de les competicions.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.