Jordi Sala al motocros del Baix Berguedà

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Motocross del Baix Berguedà, al circuit d’Olvan, la penúltima prova puntuable pel Campionat de Catalunya.

Com és habitual, el jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala estava entre els inscrits a la categoría Juvenil.

A les deu del matí començava la tanda d’entrenaments amb un fred rigorós i una espesa boira que feia que el circuit tingués poca visibilitat però al llarg del matí es va anar imposant el sol, tot i que la temperatura no va pujar gaire. En Jordi als entrenaments va aconseguir el 6é lloc a la categoría Juvenil.

A la primera màniga de cursa, en Jordi va tenir una caiguda i va perdre força temps, tot i així va remontar des de la última posició poguent acabar la màniga en 9ª posició. Una molt bona sortida a la segona màniga i sense cap contratemps durant els 15 minuts més les dues voltes que duren les mànigues li va permetre acabar en 5ª posició, quedant a la final 6é classificat de la categoría Juvenil.

Des d’aquí en Jordi agraeix el suport que reb per part de Moto Club Igualada, Marsimoto, Castrol, Axo, Beeparts i Joralfran.

Jordi Sala al motocros del Baix Berguedà

Jordi Sala al motocros del Baix Berguedà

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.