Armand Monleón a Almeria

El 10 d’octubre es va celebrar a Palomares (Almeria) la última jornada puntuable del campionat d’Espanya d’enduro, on el pilot del Moto Club Igualada, Armand Monleón, va protagonitzar una gran actuació. Les plujes que van caure durant tot el cap de setmana van complicar moltíssim les especials, sobretot pels pilots que obrien pista.

L’ Armand era un dels primers pilots en passar, per aixó va perdre una mica de temps respecte als seus rivals més directes. Però a mesura que anaven passant les hores, el pilot de Yamaha O.Pons team va anar retallant segons, fins a entrar un altre cop en la lluita pel Top 5 de la difícil categoria d’Enduro 2.

La pressió li va passar factura en una de les últimes especials i va sofrir una petita caiguda que el va rellevar a la 6 posició.

Des de aquestes línies, l’ Armand vols aprofitar per acomiadar-se d’un rival i amic durant moltes temporades, Xevi Puigdemont, que penjarà les botes després de 20 d’anys en actiu aconseguint grans resultats a nivell internacional.

Aquesta era la última competició oficial d’aquesta temporada: “Estic content de com a funcionat tot, crec que hem agafat una bona línea de treball i així ho demostren els resultats. Vull aprofitar per donar les gràcies a Original Buff, Assegurances Gumà, Moto Club Igualada, MT helmets, O.Pons team, Centre Clínic Rihuma i tothom qui ha estat treballant al meu costat!”

Armand Monleon a Almeria

Armand Monleon a Almeria

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.