Ral·li de terra de Cervera

El Campionat tornava a posar-se en marxa el passat cap de setmana amb la onzena edició del Ral.li de Cervera, que reprenia el pols a la competició després del descans estiuenc. La prova era puntuable per el Campionat de Catalunya de ral·lis, Copa i Open de Catalunya de Ral·lis de Terra, Open de Catalunya i Trofeu Júnior de Ral·lisprints, el Volant RACC – Trofeu Mobil1-Mavisa i la Challenge BF Goodrich.

Amb un total de trenta-nou inscrits i vuit trams (entre ells dues passades per la espectacular “superespecial” nocturna) que sumaven un total de prop de vuitanta quilòmetres cronometrats, el Ral.li es va posar en marxa el passat dissabte dia 4 de setembre.

En aquesta edició els guanyadors foren l’equip format per Jordi Gòmez i Ramon Izquierdo, amb un Subaru Imprezza STI, seguits de “Nani” Roma i Jordi Barrabeig, amb Mitsubishi Colt i d’Albert Orriols i Manel Muñoz, amb Mitsubishi Evo X. La pols i els camins molt trencats, que feien punxar a molts participants, van ser la tònica d’una carrera molt dura pels participants.

En l’Open de Ral·lisprints cal destacar la victòria absoluta de la jove parella del Moto Club Igualada Miquel Prat i Daniel Montaner que van fer literalment “volar” el seu petit Renault Clio 16V per els camins de Cervera, seguits per Padulles-Cendra que en aquesta ocasió es van quedar a 2’53” de Prat. Els tercers de l’Open van ser Segovia-Rodriguez a poc mes de 3 segons. Així donç, desprès d’aquesta prova, Prat-Montaner aspiren a aconseguir el campionat absolut.

Entre els equips del Volant RACC Joan Carchat i Claudi J. Ribeiro pràcticament s’han adjudicat el triomf en aquesta copa monomarca doncs, encara que van bolcar al començament del Ral·li, van poder seguir en carrera i remuntar fins a aconseguir el seu tercer triomf en les cinc carreres que es porten celebrades.

La propera prova de l’Open serà a Avià el dia 16 d’octubre, on Prat-Montaner s’hi juguen la classificació d’aquest Campionat.

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.