Clàssic tres comarques

El passat dissabte dia 4 de setembre de 2010 la població de Montgai, a la Comarca de la Noguera, va acollir la Cinquena prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Clàssic Regularitat. De la mà del Moto Club Manresa, organitzador d’aquesta prova que l’any passat va iniciar un nou projecte per a fer del seu Clàssic una prova itinerant, enguany van preparar un recorregut d’uns 270 kilòmetres, separats en dues seccions amb mitja part a la població de Tremp, al Pallars, on els participants van gaudir d’un copiòs dinar de germanor. Tàrrega, la capital de l’Urgell, va acollir l’arribada d’aquesta prova cap a les sis de la tarda.

Amb un total de 7 trams cronometrats i 34 presses de temps al llarg de tot el recorregut, els guanyadors de la prova van ser l’equip format per Albert Bonvehi i Antoni Moragas amb un Volkswagen Golf Gti, amb un total de 23 punts de penalització, seguits de prop per J.Gubern i J.Pallarols, en segona posició i Josep Morera i Oriol Morera, equip del Moto Club Igualada, que amb el seu Audi UR Quattro van aconseguir pujar al tercer calaix del podi amb 27.9 punts, tot i patir problemes amb un dels seus aparells de mesura.

Mes equips participants del Moto Club Igualada van ser els formats per Carles Gutierrez i Daniel Sagués, amb el seu Renault 5 que van acabar 9ª posició scratch i 5ens de la Classe H i la parella Joan Salinas i Joan Codinachs, amb un preciós Seat FU 1430, que van finalitzar en la 21ª posició general i van ser 12ens de la Classe G.

També cal destacar que Moto Club Igualada va ser l’encarregat del cronometratge de dos dels set trams de la prova, encarregant-se del Control Horari i Sortides de la mà d’un equip d’oficials format per Toni Solé, Oriol Mateu i Enric Ruiz. Pep Requena, també del MCI, també es present en aquest tipus de proves com a Coordinador del Campionat.

La propera prova del Campionat es prevista pel 2 d’Octubre amb la disputa del V Clàssic cambrils a Tarragona.