Jordi Sala al motocros d’Olvan

El passat 12 de Setembre es va disputar la 6ena prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocross al circuit d’Olvan.
El jove pilot del Moto Club Igualada Jordi Sala va ser-hi present després d’haver estat apartat dels circuits durant un llarg periode a causa d’una greu lesió que el va fer passar per quirofan el passat mes d’Abril.
Després d’uns mesos de molt esforç i treball de rehabilitació en Jordi es reincorpora de nou amb moltes ganes al Campionat Català i tot i no està encara al cent per cent , sens dubte va fer una extraordinaria cursa.
A la tanda d’entrenaments aconseguia el 3er millor temps a la categoría Juvenil, molt bon resultat per obtenir un bon lloc a la graella de sortida. A la primera màniga després d’haver estat rodant entre el grup dels deu primers acaba en 6è lloc. A les dues del migdia es donava la sortida a la segona màniga, molta calor, el cansament de la màniga anterior i una no molt bona sortida fan que en Jordi passi a la primera volta a la 15ena posició, tot i així aconsegueix remontar i acabar en 7è lloc, quedant a la final 7è classificat d’un total de 21 pilots.
El proper dia 3 d’Octubre al circuit de Parcmotor a Castellolí es disputarà l’última prova del Campionat d’Espanya de Motocross, on en Jordi també hi serà present, tot i no haver pogut participar en les altres proves del Nacional a causa de la lesió, a Castellolí esperem que ja estigui del tot recuperat.