XXXIX Critèrium del Berguedà

El 39è Critèrium del Berguedà, puntuable per al Campionat de Catalunya i la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, es va disputar el passat dissabte dia 15 de Maig als típics trams berguedans, on hi van assistir més de 70 pilots inscrits.

Amb la notable absència del pilot de Blanes, Jordi Zurita, els aspirants a assolir la victòria van ser Membrado, Orriols, Domingo i Gaig. Enguany, com a novetat l’Escuderia Gironella, organitzador d’aquest proba, va afegir al itinerari calcat de la edició anterior amb una Super Especial al tram de la mítica pujada Gironella-Caserres. Membrado, també va estar acompanyat de Ribolleda a la seva dreta, al igual que en el passat Ral.li Guilleries. La pluja en aquesta edició no va fer acte de presencia, deixant pas a un sol d’infart, permetent gaudir al públic i als participants d’una temperatura molt agradable.

La victòria final fou per Membrado i Ribolleda, amb el seu Mitsubishi Lancer evo X, seguits de Domingo-Venceslao, amb Peugeot 206 super 1600 a poc mes d’un minut i 16 segons. El tercer calaix del podi se’l va adjudicar Gaig i Astudillo amb el seu BMW M3 a 1’29.5 de Membrado.

Al Volant RACC, en Victor Pérez Raluy va ser el dominador de principi a fi en la prova inaugural del nou Peugeot 107, seguits de Carchat-Leite, segon en aquesta ocasió i de Guerrero-Carulla que van ser tercers en aquesta copa monomarca.

A la Regularitat Sport amb un total de vint-i-cinc inscrits, dos més que en el Guilleries, el podi va quedar format per Juan López – Garcia (Ford Fiesta Xr2), Victor Sagi-Sagi (Porsche 911 S) i Josep Cabani-Sala (VW Golf Gti 1.8).

Un equip de Moto Club Igualada va participar en aquesta proba, el format per Marc Cañellas i Luis Angel Martinez, amb el seu Peugeot 205 Ral.li. Marc va acabar en una meritòria 17ª posició scratx, tenint en compte el tipus de vehicle que porta, assolint la 3era plaça del grup XA i la primera de la Classe 5. Bon Ralli donç per aquesta jove parella.

La pròxima cursa del Campionat d’asfalt serà el pròxim di 29 DE Maig amb la disputa del ral·li de Cervera, també puntuable pel l’Open.

Marc Cañellas i Luis Angel Martinez

Marc Cañellas i Luis Angel Martinez

Fotografies: Toni Mendoza

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.