Ja ha començat el Campionat d’Enduro 2010

Ja ha començat el Campionat d’Enduro 2010 i un any més el pilot català Armand Monleón Hernández disputarà els 3 campionats a celebrar: el Mundial, el Nacional i el Català.

Desprès d’uns mesos de recuperació de la seva operació de lligaments creuats, el pilot igualadí del Moto Club Igualada està obtenint uns resultats molt favorables.

El Campionat Mundial d’Enduro va començar a Huelva el passat dia 11 d’abril i a la setmana següent es va disputar a Portugal on en la primera jornada el pilot va haver d’abandonar la carrera per problemes a la moto.

Però tot i aquest contratemps, ha aconseguit posicionar-se en el Top15 del Mundial.

Dues setmanes després es va celebrar a Galícia la segona prova del Campionat Nacional d’Espanya que va començar la temporada a Ponts. En aquesta categoria Armand Monleón està lluitant per arribar al Top 5 del Campionat, on carrera a carrera va millorant els seus registres.

Els bons resultats també s’estan notant al Campionat Català d’Enduro aconseguint el pòdium de Olvan.

Ara els esforços es centren en les pròximes jornades que es disputaran a Galícia i a Itàlia en les pròximes dues setmanes.

Des d’aquí, l’Armand vol donar les gràcies a tots els seus espònsors i a tota la gent que el recolza en aquesta nova temporada, sobretot a assegurances Gumà, Buff, centre Rihuma i el Moto Club Igualada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.