5è Lloc de Carles Figuerola a la Gorxeoxola Xtreme

El passat dissabte dia 4 es disputà la Gordeoxola Xtreme 2009, la prova per excel·lència de l’enduro extrem nacional que fa vibrar pilots i públic. Els pilots havien de realitzar dues voltes de 60 km al matí, a un recorregut molt dur que es va convertir en gairebé un infern degut a la pluja, els pilots que sobrevisquessin havien de realitzar una volta final de 65 km a la tarda que decidiria el campió. Cal destacar que els pilots sense l’ajuda del gran públic que omple les triareles no aconseguirien arribar a meta, vivint l’autèntic esperit de l’enduro.

La duresa de la prova va fer que dels 93 inscrits que van prendre la sortida tan sols 11 van poder completar les dues voltes i per tan disputar la gran final de la tarda. Un dels que va aconseguir finalitzar les dues voltes va ser el pilot igualadí de moto club Igualada Carles Figuerola que amb la seva gas gas 300cc 2T arriba en 6à posició al matí, després de 5 hores i 34 minuts damunt la seva motocicleta. En la gran final Figuerola que partia amb l’objectiu principal d’acabar com fos, ja que era el seu debut en curses extremes va aconseguir una excel·lent 5a posició superant tots els obstacles i l’infernal rampa d’arribada a meta amb un temps de 2h 26 minuts.

La prova va ser guanyada per Dani Gibert (campió del món júnior de trial) que amb la seva bmw va aconseguir superar a Melcior Faja en la rampa final al trencarse-li la cadena de la seva gas gas.

Carles Figuerola superant una dura trialera

Carles Figuerola superant una dura trialera

Carles Figuerola

Carles Figuerola

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.