Resultats d’Armand Monleón al Campionat del Món d’Enduro

Els passat dies 13 i 14 de juny va tenir lloc el Gran premi de Finlàndia, 4a prova del campionat del món d’enduro. El pilots havien de realitzar 2 voltes a un recorregut de 60 km, on hi havia l’extrem test, el super test i el cross test. Aquesta prova va fer honor al seu nom de ser una de les més ràpides del calendari, ja que la pluja caiguda al matí del primer dia deixant el terreny en òptimes condicions per a la cursa. EL 2n dia la pluja també acompanyar el pilots, que va fer que haguessin d’estar molt concentrats per no cometre error degut a les complicacions del terreny.

El pilot de moto club Igualada i de l’Armik Sport team va prendre part de nou, després d’haver-se perdut la prova d’Itàlia, tercera cita del wec. Dissabte 1r dia de competició Monleón finalitzà en 21ª posició, mentre que diumenge aconseguir millorar fins a obtenir la 12ª posició. Al acabar la prova Armand Monleón feia les següents declaracions: “El dissabte em va costar molt agafar el feeling al circuit i la moto, a més a més arrestrava el mal temps aconseguit divendres en el super test. Diumenge, més concentrat, he aconseguit bons temps i he acabat en dotzena posició”.

La següent setmana Monleón es desplaçà fins a la localitat de Puchov, on el 20 i 21 de juny es disputà el Gran premi d’Eslovàquia. Una vegada més en el que va d’any els pilots es van veure acompanyat per la pluja, on com a Igualada la pluja i el fang es van convertir en el grans protagonistes, posant les coses molt difícils als pilots. Diumenge la pluja no va fer acte de presencia però les espacials semblaven verdaders camps de batalla devastats per un bombardeig, on el pilotatge era molt complicat.

Amb aquestes condicions més pròpies d’un infern, Armand Monleón va veure com dissabte era exclòs al penalitzar més de 15 minuts en un control horari, cal dir que el nombre d’abandonaments va ser molt gran. Diumenge però es va refer i només començar el dia es situava en 5a posició, en l’ultima volta però va cometre un seguit d’error que el van fer finalitzar en 13a posició. Declaracions de Monleón al acabar: ” Dissabte vaig començar molt bé fins que en una especial de la tercera volta vaig caure i vaig tardar molt temps per treure la moto, perdent més de 15 minuts. Vaig acabar la prova, però em van excloure. Diumenge, molt més concentrat vaig fer un molt bon començament, anava cinquè desprès de quatre especials. En l’última volta faig fer un parell d’errors i vaig baixar fins a la posició número 13. Vull donar les gràcies a l’equip per tot el difícil treball realitzat durant aquest cap de setmana”.

Armand Monleón

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.