Participació d’Oriol Busquets i Jordi Sala en motocròs

Aquest diumenge dos pilots del Moto Club Igualada participaren en dues curses de motocròs respectivament.

El pilot igualadí Oriol Busquets participà al Motocròs de Bellpuig, tercera prova puntuable pel campionat de Catalunya d’aquesta especialitat. El circuit que a primera hora del matí estava un pel enfangat degut al rec, estava en òptimes condicions per a la cursa. Busquets realitzà una cursa de menys a més en la màxima categoria, la de Mx1, ocupant el 21è lloc en la primera mànega, en la segona fou 19è i en la tercera després d’un gran sortida finalitzà en 17a posició. La seva regularitat el va porta a aconseguir el 14è lloc en la classificació final.

Mentre que el pilot odonenc Jordi Sala aprofitant que no hi havia curses en la seva categoria al campionat de Catalunya, es desplaça fins a la localitat d’Albaida per disputar el Motocròs d’Albaida, puntuable pel campionat de motocròs de la comunitat valenciana. Jordi Sala que corria en la categoria aleví 65cc, en els entrenaments aconseguí una brillant 4a posició. En la 1ª mànega de cursa fou 5è, en la segona 12è ocupant la el 7è lloc en la classificació final.

Oriol Busquets en un salt del Motocròs de Bellpuig

Oriol Busquets en un salt del Motocròs de Bellpuig

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.