Campionat de Catalunya de Muntanya: XIV Pujada El Farell

El passat cap de setmana va tenir lloc la tercera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya de la Federació Catalana d’Automobilisme, la XIV Pujada al Farell, organitzada per l’escuderia Montbui Racing Vallès. La prova va constar de dues pujades d’entrenaments i dues de cursa, i un recorregut total de 4,150 Km. Quaranta-vuit participants van disputar la pujada entre turismes i monoplaces, alçant-se amb la victòria final de la cursa Carles Mestres (Speed Car GT).

Mestres va ser el més ràpid en completar el recorregut ja en la primera mànega de cursa, imposant-se no només en la categoria CM de Monoplaces, sino que també en la classificació absoluta de la prova. A continuació es classificaren Santi Guitart (Demon Car) i José Molina (Speed Car GT), segon i tercer de monoplaces.

Francesc Munné (Ford Sierra Cosworth), va ser el guanyador entre els turismes i finalitzà en novena posició de la classificació general, a més d’adjudicar-se el triomf del Grup FX i la Classe 12. Segon i tercer de Turismes respectivament foren Josep Chaume (BMW M3) i Josep M. Soler (Seat Ibiza Kit Car).

Tres equips del Moto Club Igualada van ser els participants en aquesta cursa, el primer classificat fou Jaume Doncel amb el seu BMW 325i que va acabar 26é de general, 16é entre els turismes i 2on de la classe 8. Miquel Prat, amb Renault Clio 16v va finalitzar 33é de general, 23é entre els turismes i 2on de la classe 3.L’ultim participant classificat de l’MCI va ser Joan Morros que amb el Golf Gti va assolir la 44ª posició scratx, la 34ª entre els turismes i la 3ª de la classe 3.

Bona actuació donç pels participants d’Igualada que van demostrant poc a poc la seva adaptació en aquest tipus de curses automobilístiques.

Enric Ruiz, membre de Moto Club Igualada, va ser present com a President de la Comissió de Muntanya com be sent habitual aquest temporada.

La pròxima cita del Campionat serà el 6 de Setembre amb la disputa de la “Pujada a la Mussara” desprès de l’anul·lació de La Llacuna inicialment prevista per mitjans de Juny.

Foto de família dels participants del Moto Club Igualada

Foto de família dels participants del Moto Club Igualada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.