Participació de 2 joves pilots de Moto Club Igualada al Motocròs del Berguedà

El passat diumenge dia 10 es va disputar el Motocròs del Berguedà, 3ª prova del Campionat de Catalunya de Motocròs al circuit d’Olvan.

Per part de Moto Club Igualada varen participar els dos joves pilots Jordi Sala i Joel Vives en la categoria aleví. Jordi Sala tot i no trobar-se en plenes condicions degut a la caiguda que va patir entrenant fa quinze dies, va aconseguir realitzar una molt bona actuació, en la tanda d’entrenaments cronometrats aconseguia el 4t millor temps. A la primera mànega va assolir la 6ª posició i a la segona la 6ª, obtenint el 8è lloc a la classificació final. Joel Vives en els entrenaments ocupà la 23ª posició, en la primera mànega fou 17è i 22è en la segona, situant-se 22è en la classificació final.