9 Pilots de Moto Club Igualada al Campionat d’Espanya d’Enduro

Aquest cap de setmana va tenir lloc l’Enduro de Becerreá, prova puntuable pel campionat d’Espanya d’enduro que es diputava per terres gallegues i comptà amb la participació de gairebé 200 pilots, entre ells 9 pilots de moto club Igualada. El recorregut va estar marcat per zones verdes i roques ben humides degut a la pluja caiguda des de dies anterior fins al acabament de la carrera, situació que va posar a prova tot els pilots. La cita constava de 3 especials cronometrades, 2 cronos i una prova especial urbana molt espectacular que transcorria per prats verds, obstacles artificials, parcs i carrers d’aquesta localitat.

La prova va ser guanyada per Juha Salminen, que aconseguia la seva 1ª victòria de l’any en aquest campionat per ell i per bmw, seguit molt de prop per Ivan Cervantes, la 3a posició va ser pel jove Oriol Mena.

Pel que fa els representants de Moto Club Igualada, el millor de tots ells fou el mundialista Armand Monleón que millorat de la seva lesió aconseguia el 5è lloc en la categoria E3. En aquesta mateixa categoria el dakarià Jordi Viladoms, que realitza aquest enduro com a preparació pel seu pròxim raid, finalitzà en 7ª posició, després d’haver realitzat bons temps durant el dia una caiguda en l’última especial el va relegar a aquesta poció. Darrera Viladoms, acabà Marc Vives en el 8è lloc, no va tenir la mateixa sort el seu company Xavier Pijuan que es va veure obligar a abandonar per una avaria. En Júnior Trofeu Eduard Vendrell ocupà la 7a posició, la creu fou per Jordi Balcells que va trencar el canvi de la seva Yamaha i va haver d’abandonar. David Abadal obtení el 9è lloc en Sènior B 2T, posició que també ocupa Pere Caro en Sènior C 2t, en Sènior B 4T Josep Marsal va ser 11è.

Al finalitzar la carrera l’igualadí de l’Armik Sport Team, Armand Monleón realitzava els següents comentaris: “Tot i que no estic 100% recuperat de la lesió de la meva mà, m’he trobat còmode damunt de la moto i estic satisfet del meu 5è lloc, ara centraré els meus esforços en preparar-me per les proves del mundial de Finlàndia i Eslovàquia, ja que em faltà acabar de recuperar el ritme en les especials”.