4 Pilots de Moto Club Igualada al Motocros de Lleida

Aquest cap de setmana es disputà al circuit de Rufea el Motocros de Lleida, prova puntuable pel campionat de Catalunya de motocros. Per part de moto club Igualada 4 pilots hi van participar.

En la màxima categoria MX1 l’igualadí Oriol Busquets que retornava a les competicions de motocros, després de varis anys d’absència va obtenir bons resultats, en la 1ª mànega aconseguí una bona 15a posició, en la 2ª i 3ª mànega repetir la 21a posició, en la classificació final fou 16è.

Pel que fa als joves pilots de moto club Igualada en la categoria Mx 85 van ser dos el representants anoiencs, en la 1ª cursa Benjamí Oliu fou 20è en el grup A, en el grup B Aleix Lluís fou 10è, en la cursa final que la disputen els vint primers pilots de cada grup Aleix Lluís obtingué la 23a posició (13è cadet) i Benjamí Oliu la 39a ( 23è juvenil). Pel que fa al representant més jove de Moto Club Igualada Jordi Sala que participa en la categoria aleví no va tenir gaire sort, ja que a la 1a mànega fou 30è amb problemes mecànics a la seva ktm que no va poder solucionar i que no el deixar disputar la 2a mànega, obtenint la 32a posició en el global.

Oriol Busquets retornava al motocros en la categoria Mx 1

Oriol Busquets retornava al motocros en la categoria Mx 1

El jove Jordi Sala de l’equip Castrol-Axo en un salt del motocros

El jove Jordi Sala de l’equip Castrol-Axo en un salt del motocros

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.