18 Pilots de Moto Club Igualada a l’Enduro de Balsareny

Aquest diumenge es disputà la primera edició de l’Enduro de Balsareny, prova puntuable pel campionat de Catalunya d’enduro i organitzada per la Motocolla Pessigolla i pels Amics de la Moto de Valls de Torroella. El recorregut constava de 47 km per senders i zones pedregoses, i dues proves cronometrades, una crono i un tram. Els pilots de les categories Enduro 1, 2 i 3 havien de completar tres voltes al recorregut, mentre que la resta de categories només dues.

Pel que fa als pilots de moto club Igualada destacà l’actuació d’Armand Monleón, el pilot de l’Armik Sport Team que retornava a la competició després de passar pel quiròfan degut a la fractura d’un metacarp de la seva mà, va obtenir una excel·lent 2a posició en Enduro 3 i 4t Scratch, en aquesta mateixa categoria, també sobresortí Xavier Pijuan amb una molt bona 4a posició i Marc Vives fou 6è. L’igualadí Bernat Sellarés també realitzar un molt paper quedant-se a les portes del podi amb un 4t lloc en la categoria Enduro 2. En Júnior Open Óscar Ortega finalitzà en el 9è lloc. En Sènior B 2T David Abadal fou 5è, Josep Samso 13è, Toni Casals 14è i Jaume Amigo 17è, Ricard Martínez no va tenir la mateixa sort i va haver d’abandonar. Excel·lent també l’actuació de Yannick Brugués que es va fer amb la victòria en Sènior B 4T, en aquesta mateixa categoria Xavier Sánchez va ser 4t, Josep Marsal 13è, Jordi Subirana 17è i Eduard Roig 23è. Per últim en la categoria Júnior Trofeu Jordi Balcells fou 13è, Eduard Vendrell 14è i Carlos Ferre 29è.

Al finalitzar la cursa el pilot de Moto Club Igualada Armand Monleón feia les següents declaracions: “Estic molt content de retornar a la competició, després de gairebé una més de la lesió, vull donar les gràcies al meu equip, el metge i el fisioterapeuta pel seu suport incondicional”.

Armand Monleón superant el recorregut de l'Enduro de Balsareny

Armand Monleón superant el recorregut de l'Enduro de Balsareny

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.