Presentació dels equips oficials Gas Gas i del Armik Sport Team

Aquest dimarts la masia Mas Viñas de Vulpellac (La Bisbal, Girona) va acollir la presentació oficial de tots els equips oficials de la marca catalana Gas Gas en les especialitats de trial, enduro, supermotard i raids. En total, més de 60 pilots, alguns d’ell procedents d’arreu d’Europa, seran el encarregats de representar la marca catalana Gas Gas distribuits en equips oficials, semioficials i escoles de formació de futurs campions.

L’equip Gas Gas Trial Factory serà l’equip punter de la marca catalana que lluitarà per endur-se els diferents campionats del món de trial, per mitjà del seu pilot estrella Adam Raga, que estarà acompanyat per Marc Freixa i els joves Daniel Oliveras i Carles Traviesa.

Pel que fa a l’especialitat d’enduro tres seran els pilots que formaran part de l’equip oficial de Gas Gas i que podreu veure els proper 27, 28 i 29 de març al WEC d’Igualada; el cap de files serà el francès Cristophe Nambotin (GG EC 300) que intentarà guanyar el mundial d’enduro en la difícilíssima categoria d’E3, tindrà com a companys el gironí Jordi Figueras (GG EC 300) i el gallec Dani Carracedo (GG EC 125).

Entre tots els equips presents destacar l’escola de formació de futurs campions de Miki Arpa, expilot espanyol d’enduro campió d’Espanya i del Món de l’especialitat, amb l’Armik Sport Team on milita el pilot igualadí i de Moto Club Igualada Armand Monleón. L’igualadí de tan sols 21 anys serà un dels puntals de l’Armik Sport Team i disputarà el campionat del Mòn Júnior, l’espanyol i el català d’aquesta especialitat, pilotant una Gas Gas 300cc 2T. Monleón intentarà aconseguir entrar al “Top Ten” del campionat del Món d’Enduro Júnior després que l’any passat aconseguís el 14è lloc final, una de les proves on intentarà destacar serà al WEC d’Igualada on espera que la sort l’acompanyi al córrer a casa i conèixer el terreny que es pot trobar a la perfecció. Armand Monleón tindrà com a companys d’equip al campionat del Món d’Enduro als germans de Vic Marc i Arnau Solà i al pilot de Roses Guillem Parés.

L’igualadí també tindrà com a companys al campionat de Catalunya i d’Espanya d’Enduro a Miquel Garcia, Xavier Subirana i Miquel Aragonès.

Pilots integrants de l’Armik Sport Team

Pilots integrants de l’Armik Sport Team

Armand Monleón pilot Gas Gas de l'Armik Sport Team

Armand Monleón pilot Gas Gas de l'Armik Sport Team

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.