Jordi Viladoms, participarà al WEC d’Igualada

Jordi Viladoms

Jordi Viladoms

Aquesta setmana s’ha confirmat que el pilot igualadí del Moto Club Igualada, que forma part de l’equip de Rallys KTM Repsol, Jordi Viladoms, també prendrà part en aquesta prova.

El jove pilot que el passat mes de Gener va finalitzà en 7ª posició a la general del Rally DAKAR Argentina – Chile 2009 i que ha aquests dies ha gaudit d’unes merescudes vacances, torna a l’activitat i ho farà a casa, al WEC d’Igualada 2009, una prova que el pilot no s’ha volgut perdre, i finalment ha pogut compaginar els seus compromisos de la seva especialitat, els Raids, amb la proba del Mundial d’Enduro que es disputarà a Igualada el proper 28 i 29 de Març. Una prova que l’hi fa especial il.lusió participar-hi per la relevancia d’aquesta i pel fet de disputarla devant de tota la seva afició i aquests dies ja es troba entrenant per porsar apunt la seva moto.

Viladoms té un ampli bagatge en el món de l’Enduro, havent format part en els anys de l’Equip Nacional d’Enduro als ISDE els 1997, 1998, 2000, 2001 i 2003. L’experiència acumulada durant aquests anys li va permetre finalment formar part de la millor escuderia del Món en l’àmbit del Rallys TT, KTM Repsol, que aquest any s’ha fet amb la victòria del Rally Dakar que es va celebrar a l’Argentina a principis d’any.

Jordi Viladoms al Dakar

Jordi Viladoms al Dakar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.