Intens cap de setmana pel Moto Club Igualada

Aquest cap de setmana es diputen dos grans esdeveniments en els quals el Moto Club Igualada hi forma part. El cap de setmana començarà amb el Festival Off Road, organitzat per la revista Solomoto a Parc Motor Castellolí. Un trobada de més de 1000 motocicletes de muntanya en totes les seves especialitats, enduro, cross, trial i quads, que podran disfrutar d’una jornada on es podran provar motos i on s’han disposat diferents circuits per provar-les. Aquest any també s’incorporen les especialitats d’asfalt gràcies a l’obertura del circuit de Racing DC, súper motard, minimotos i promovelocitat. Però sens dubte l’activitat estrella i la més esperada serà la Trialera Diabòlica. Un seguit de pilots prèviament inscrits podran intentar pujar-la amb motos d’enduro, sortejaran tot tipus d’obstacles naturals. Els millors pilots accediran a disputar una mànega al Mundial d’Enduro Indoor que es disputarà al dia següent al Palau Sant Jordi. El desenvolupament d’aquesta pujada degut a la seva complexitat, requeria ser portada per un dels millor clubs d’Espanya en l’especialitat, i aquesta ha estat confiada als integrans del Moto Club Igualada, que s’ocuparà del muntatge i del bon funcionament d’aquest. Cada pilot tindrà un minut en concret per sortir i un temps màxim per completar el recorregut. A més d’aquesta prova extrema, el Moto Club Igualada també aportarà un seguit de marxals que vetllaran pel bon funcionament de totes les altres activitats que es desenvoluparan aquest dissabte en el Festival Off Road. Així dons el dissabte a partir de les 10h del matí començarà d’aquesta concentració i es podrà gaudir de la Trialera Diabòlica a partir de les 12h i fins a les 14:30h.

Però aquí no acaba el cap de setmana pel Moto Club. El diumenge serà una peça bàsica en el Mundial d’Enduro Indoor del Palau Sant Jordi. El Moto Club Igualada serà l’encarregat de la direcció de cursa, de les verificacions tècniques de les motocicletes, de les sortides i també estarà en una de zones més complicades del circuit, la zona de pedres, ajudant als pilots i vetllant per la seva seguretat. A més d’això els nostres pilots també hi correran. Un total de 5 pilots, encapçalats per l’Armand Monleon, estaran presents en aquesta cursa fent gaudir el públic assistent, i lluitant amb els millors pilots mundials de l’especialitat, com el 3 vegades campió del món Ivan Cervantes. En quan a la cursa, l’Armand participarà en Sènior, en Víctor Cusí, Bernat Sellarés, Xavier Pijuan i Òscar Ortega ho faran en Junior. De ben segur ho donaran tot per tal d’estar el més amunt possible en la classificació. Aquesta manera queda constància l’importància d’aquest club a nivell internacional, el qual ja té un lloc ben consolidat entre els màxims responsables de la FIM, (Federació Internacional de Motociclisme). La disputa d’aquesta prova serà el diumenge a partir de les 17h al Palau. Convidem a tothom a disfrutar d’aquesta activitat i a recolzar desde la grada a tots els nostres pilots.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.