Visita del promotor del mundial d’Enduro

Moto Club Igualada ha rebut recentment la visita del promotor del mundial d’Enduro, el motiu d’aquesta visita va servir per assentar les bases de la col·laboració que mantindrà l’empresa promotora (a.b.c) i el club organitzador (Moto Club Igualada).

En aquesta trobada es va mantenir una reunió entre el màxim responsable de a.b.c, el sr. Alain Blanchard juntament amb el president de Moto Club Igualada, sr. Jordi Bòria i en representació de l’ajuntament d’Igualada va assistir-hi la srta. Sílvia Torreblanca. (regidora d’esports i Joventut)

La reunió va servir per poder mostrar al promotor el recorregut provisional, que per part dels responsables del Moto Club s’està decidint, així com les diferents zones de Padock, parc tancat , base de Cursa, sala de Premsa etc…

Sílvia Torreblanca (Reg. esports i joventut), Jordi Bòria (president M.C.I) , Alain Blanchard (promotor abc-WEC)
Sílvia Torreblanca (Reg. esports i joventut), Jordi Bòria (president M.C.I) , Alain Blanchard (promotor abc-WEC)

El Sr. Blanchard es va mostrar molt satisfet i gratament sorprès pel bon ritme de treball i el compromís amb el que Moto Club Igualada està afrontant l’organització d’aquesta prestigiosa prova del proper mundial d’Enduro 2009 en l’any del seu 50è aniversari del club.

“És un plaer estar a Igualada i trobar-me un Club tant organitzat i jove com Moto Club Igualada, estic convençut que la prova del mundial d’Enduro serà tot un èxit , agraeixo la benvinguda i la implicació de l’Ajuntament d’Igualada en aquesta prova així com la magnífic treball que està duent a terme el Moto Club. Crec que en el 50è aniversari de l’entitat, res millor que fer-ho organitzant una prova de tant prestigi que donarà a conèixer internacionalment el nom d’Igualada i de la seva comarca”.

Per part de l’Ajuntament, la srta Sílvia Torreblanca, també va voler donar les gràcies al Sr. Blanchard

“M’agradaria donar les gràcies al Sr. Blanchard per la seva visita i animar a Moto Club Igualada a seguir treballant , per part de l’ajuntament tindran el nostre total suport perquè la el GP de Catalunya del campionat del món d’Enduro, que es disputarà a la nostre ciutat i a la nostre comarca sigui tot un èxit.”

Jordi Bòria com a president es mostrava molt satisfet per la feina que fins ara ha realitzat el club i per la cordial i estreta relació amb la que s’està treballant per part del promotor, el club i l’Ajuntament.

“Estic molt satisfet, Moto Club Igualada, continua creixent i demostrant que és capaç de poder organitzar una prova d’aquesta magnitud, queda encara molta feina per fer, però hem pogut presentar com volem que sigui aquesta cursa del campionat del món, mostrar-ho i rebre el vist i plau del promotor a qui vull agrair que expressament sigui aquí amb nosaltres”

El GP de Catalunya del campionat del món d’Enduro es celebrarà a Igualada el proper 27, 28 i 29 de Març del 2009 i l’activitat del club al voltant d’aquesta important cita, no s’atura, ja que el darrer cap de setmana el president Jordi Bòria i Jordi Mas un dels màxims responsables del club en aquesta prova, conjuntament amb la Srta. Sílvia Torreblanca en representació de l’Ajuntament com col·laborador, van assistir a la Reunió que la FIM (Federació internacional de motociclisme) va realitzar a Munich (Alemanya) conjuntament amb el promotor i els diferents organitzadors, patrocinadors i federacions que organitzaran el proper campionat del món d’Enduro 2009.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.