Nombrosa participació al 2on Mototerra de Masquefa

El passat 17 de setembre es va disputar la segona proba del Trofeu Social de Mototerres 2017 del Moto Club Igualada. la població de Masquefa fou la encarregada d’acollir la cursa en un encertat nou emplaçament a la zona de Can Parellada. L’exel.lent treball realitzat pel Moto Club Verd Masquefa tant en l’Organització com en el disseny del traçat va ser la clau per congregar a un bon nombre de Pilots i afeccionats el matí del Diumenge. Les benvingudes pluges dels dies abans van ajudar a mantenir el Circuit en optimes condicions durant tot el dia.

En la categoría Open, Aleix Diaz es va classificar en la primera posició seguit de Marc Vives i Amos Teixidó, una classificació que va ser extreta segons la puntuació total obtinguda de la suma de les mànigues classificatòries després d’haver d’anular.lar la màniga final a causa d’un incident anti-esportiu. A falta d’una proba Marc Vives es consolida com a lider provisional del Trofeu de Mototerres, seguit molt de prop per Amos Teixidor i del seu germà Joel Vives, amb 20 i 15 punts respectivament. Recordem que per puntuar pel Trofeu Social s’ha d’haver participat en un mínim de dues curses.

En MX85, el guanyador a Masquefa fou Marc Pablo, en segon lloc va finalitzar Joan Rosell seguit per Alex Descalzo que va ser tercer. El Campionat el lidera Marc Pablo que porta dues victòries consecutives.

Alex Lopez va fer lo propi guanyant en la categoría MX65, seguit de Alejandro Liñan i de Adam Ramos, que van ser segon i tercer consecutivament. El Campionat el lidera Alex Lopez però en aquest cas seguit per Adam Ramos i Joel Zamora, que va ser 6è a Masquefa.

La categoria dels mes petits, la MX50, va ser guanyada per Joan García, seguit per Marc Alivau i de Lidia Monteso. García i Alibau van mantenir una aferrissada lluita durant tot el dia per mantenir el lideratge però una caiguda d’en Marc a la sortida el va fer perdre la opció de guanyar la tercera màniga puntuable. El Campionat de MX50 es decidirà a la propera proba ja que en Marc i en Joan estan empatats a punts a la primera posició.

Hostalets de Pierola  tancarà el Trofeu Social de Mototerres 2017 el proper 29 d’Octubre.

 

 

Enric Ruiz,Moto Club Igualada

 

CLASSIFICACIONS MOTOTERRA DE MASQUEFA

 

CLASSIFICACIONS PROVISIONALS CAMPIONAT 2017

 

 

4 joves pilots Masquefins juntament amb membres del Moto Club Verd de Masquefa.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.