Angel Bonavida i Anna Tallada Guanyadors del Campionat Open d’Asfalt 2016

El passat dissabte dia 1 d’Octubre es va dur a terme la penúltima prova de la temporada sobre asfalt puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, l’Open Bridgestone i el Trofeu Júnior de Ral·lisprints d’asfalt, a més de la Copa de Catalunya de Regularitat Sport i Super Sport. El Ral·li de Valls, que arribava a la seva setena edició, va aplegar una setantena de vehicles. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la cursa constava de quatre trams als quals els participants havien de fer dues passades.

L’Equip del Moto Club Igualada format per Àngel Bonavida i Anna Tallada, amb un Citroën Saxo VTS, van ser segons absoluts de la Categoria Open, posició amb la qual s’asseguraven el títol del Campionat 2016. Bonavida-Tallada van sortir del Valls amb l’objectiu clar de poder finalitzar el mes amunt possible a la classificació, i després de patir un petit incident al segon tram del dia, l’anomenat “Farena”, aconseguien finalitzar la primera secció en tercera posició. Des d’aleshores l’Equip patrocinat per Citroën Futurauto va anar agafant el bon ritme fins a situar-se en segona posició entre els Open, lloc que els hi va valer per proclamar-se Campions de l’especialitat. L’Equip Igualadí, en unes declaracions al finalitzar la cursa, es mostrava molt content del resultat i ja començava a pensar en nous plans per la propera temporada. Bonavida, a mes, va finalitzar en la 18ª posició de la General i va ser el guanyador de la Categoria Open 1, reservada per a vehicles de producció.

El podi de l’Open Bridgestone el van completar Marc Que i Kiku Sabater, amb Peugeot 205 Rallye, que van ser-ne els guanyadors a Valls i en Xavi Estadella i Sergi Baraiguet, amb Peugoet 106 Rallye, que van finalitzar tercers a nomes 3 segons de Bonavida-Tallada, protagonitzar una bonica  lluita durant tota la jornada.

Pel que fa a la Copa de Catalunya els guanyadors absoluts foren Sergi Pañella i Cesar Crespo, amb Mitsubishi Lancer Evo X, seguits per Nil Solans i Miquel Ibañez, que van ser segons amb un Peugeot 208 VTI. Lucas Rubio e Ivan Cano van finalitzar tercers en la estrena del seu Porsche 911GT3 a poc mes de 1,08′ de Pañella.

Mario Acosta i Jonathan Gonzalez va ser un altre equip del Moto Club Igualada que van participar a Valls, i ho van fer de manera brillant finalitzant en una meritòria 10ª posició de general amb el seu Citroën Saxo VTS de grup A. Acosta-Gonzalez van guanyar, a mes, amb autoritat el Grup ER.

Els incombustibles Joan Morros i Carles Planell, del MCI, també van ser presents en aquesta cita Tarragonina amb el seu Volkswagen Golf GTI finalitzant en la 17ª posició scratx i guanyant en el Grup d’Històrics Legend.

Pel que fa a l’especialitat de Regularitat, destaquem que l’Equip del Moto Club format per Joan Miquel Sanchez i Joan Font, amb un Volkswagen Golf GTI, van finalitzar segons en la Súper Sport i van ser primers del grup H1, amb un total de 92,9 punts de penalització. Amb aquest resultat Sanchez-Font mantenen la segona posició del Campionat Català a falta de la disputa de dues proves.

La propera cita del Campionat Català tindrà lloc la primera setmana de novembre amb la disputa del Ral.li de Terra de Florejacs.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Angel Bonavida, Igor Diez, Jordi Ramirez Rubio i Raul Rs Subida (apeuxapa)

 

 

Bonavida-Tallada celebrant el títol a Valls

Bonavida-Tallada celebrant el títol a Valls

 

Acosta-Gonzalez al tram de Farena.

Acosta-Gonzalez al tram de Farena.

 

Joan Morros (esquerra) i Carles Planell (dreta) rebent el trofeu de guanyadors del Grup HL de les mans de Jaume Brunet (president de l'escuderia Costa Daurada).

Joan Morros (esquerra) i Carles Planell (dreta) rebent el trofeu de guanyadors del Grup HL de les mans de Jaume Brunet (president de l’escuderia Costa Daurada).

 

Sanchez-Font en ple tram.

Sanchez-Font en ple tram de Farena.

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada