Campionat d’Espanya d’Enduro a Santiago

La població de Santiago de Compostela va tancar aquest cap de setmana la temporada 2016 del Campionat d’Espanya d’Enduro. Amb varis títols en joc van ser molts els Pilots que van haver de defendre els seus respectius Campionats. El Moto Club Movete Na Moto va ser l’encarregat de l’Organització d’aquesta proba, que constava de dues Etapes amb tres especials cadascuna (Extrema, Enduro Test i Cross Test) i un Supertest per la jornada de divendres que es va disputar a l’Estadi de San Lázaro. La novetat d’enguany per aquesta cursa va ser que totes les especials estaven força a prop entre elles, per tal de que el públic no es perdés cap detall del que son capaços de fer els pilots d’aquesta disciplina.

Josep Garcia, pilot Oficial d’Husqvarna, va ser el protagonista del cap de setmana marcant un doblet de victòries scratx en les dues curses puntuables, aconseguint d’aquesta manera proclamar-se Campió d’Espanya de la categoria E1. Per darrera d’ell Jonathan Barragan, amb Gas Gas, i Jaume Betriu, amb KTM, completaven el podi de Santiago.

Josep Marsal i Pere Caro es proclamen Campió i Sub-Campió d’Espanya de la categoria Màster

 

Josep Marsal, pilot del Moto Club Igualada, es proclama a Santiago com a Campió d’Espanya d’Enduro de la categoria Master 2016. Tot i patir problemes mecànics en la seva KTM la jornada de dissabte, el de Tous va poder finalitzar i afiançar d’aquesta manera el lideratge que portava defenent durant tota la temporada.

Pere Caro, també del MCI, va finalitzar 4art de la categoria, posició que li va valer per assolir el Sub-Campionat que ha tingut que lluitar de valent amb el seu company d’Escuderia. El pilot de KTM es mostrava molt satisfet de com ha anat tota la temporada i mes tenint el compte la competitivitat que hi ha hagut en aquesta categoria.

 

 

Jordi Sala destaca a la categoria de Trofeu Nacional Júnior

 

El jove pilot del Moto Club Igualada va ser el vencedor absolut del Trofeu Nacional Júnior a Compostela, categoria reservada per les joves promeses de l’especialitat. El de KTM va ser molt superior als seus rivals durant tot el cap de setmana, demostrant d’aquesta manera la seva ràpida adaptació a l’especialitat (recordem que l’Igualadí prové del Motocross). Sala va finalitzar amb una avantatge de mes de 23 segons sobre el segon classificat, tot i patir una petita caiguda diumenge, sense conseqüències físiques però que el va fer perdre temps.

 

Diogo Ventura, Pilot Oficial de Gas Gas i del Moto Club Igualada, també va ser present a la cita Gallega. Diogo va finalitzar en la 4ª posició de la categoria Enduro 2 i va ser 11è de la General. Amb aquest resultat el Portuguès aconsegueix sumar 146 punts que el situa també 4art del Campionat d’Espanya d’Enduro 2.

Tanmateix Pilot de Sant Guim de Freixenet Sergi Lasala també va ser present a Santiago amb la seva Beta Trueba finalitzant primer de la Categoria Màster dissabte, 5è diumenge i 4art a la classificació final del Campionat.

Al 2017 i de la mà de la RFME tornarà aquest Campionat d’Enduro amb ganes de seguir augmentant el nivell tant de pilots com de les probes a disputar-se.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

Joseo Marsal, al centre de la imatge, acompanyat de l'equip KTM.

Josep Marsal, al centre de la imatge, acompanyat de l’equip KTM.

 

 

Pere Caro, al tercer calaix del podi de dissabte

Pere Caro, al tercer calaix del podi de dissabte i Lasala al segon lloc.

 

 

Jordi Sala al Cross Test

Jordi Sala al Cross Test

 

 

Espectacular Diogo Ventura

Espectacular Diogo Ventura

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.