XVIII Pujada a el Farell.

El passat cap de setmana es va disputar la sisena proba del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la 18ª Pujada a el Farell, a Caldes de Montbuí. Sota la mà de l’escuderia Penya Motorista 10 x Hora i la col·laboració de AB Motorsport i Montbuí Racing Vallés la cursa va comptar amb una 50ª d’Equips inscrits, 11 dels quals corresponien a vehicles monoplaces.

La climatologia va ser la protagonista del dia, deixant en condicions de pluja les dues pujades Cronometrades del dia un cop es van disputar les dues mànigues d’entrenaments en sec, fet que va fer perdre qualsevol referencia obtinguda amb anterioritat als pilots.

 

El guanyador absolut va ser Jordi Galofré, amb un Speed-Car, seguit de Francesc Munné, amb Demon-Car i de l’Andorrà Ramon Plaus amb un Speed-Car GTR, tots tres amb monoplaces.

En la categoria de Turismes Felix Jurado es va emportar la victòria amb el seu Mitsubishi Lancer Evo VII, afavorit per la tracció total del seu vehicle, seguit de Santi Vega, amb el seu petit Citroën AX.

 

Cal destacar també la molt bona actuació d’en Miquel Marsol, pilot manresà del Moto Club Igualada, que a bord del seu Mitsubishi Lancer Evo IX va assolir la tercera posició al grup FX i la 7ª entre els Turismes amb la millor marca de 3’41.365” en un traçat de poc mes de 4150 metres .

També va ser present en aquesta proba Enric Ruiz , oficial del Moto Club Igualada, que va actuar en aquesta cursa com a Cap de Comissaris Tècnics.

 

La propera cita del campionat de Muntanya serà el proper dia 12 d’Octubre amb la disputa de la XV Pujada al Pont de Vilomara, a Manresa.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Canal FCA.

 

 

Miquel Marsol i a la primera Pujada d’Entrenaments a el Farell.

Miquel Marsol i a la primera Pujada d’Entrenaments a el Farell.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.