GRAN DEBUT DE L’ARMAND MOLLÀ AL WORLD BIKETRIAL INDOOR CUP A BARCELONA

El passat dissabte 27 de setembre a les 18h es va celebrar a Barcelona la primera i única prova de la Copa del món de BikeTrial Indoor. En aquesta prova hi van participar els set millors pilots del món, entre els quals hi havia una persona ben coneguda per l’Anoia Trial Acacemy: l’Armand Mollà.

Per aquest mundial de BikeTrial Indoor es va escollir la plaça dels Àngels de Barcelona per acomiadar al pluri-campió Dani Comas de la seva carrera esportiva. Val a dir que era el primer cop a la història que s’organitzava un esdeveniment d’aquestes característiques en aquesta ciutat. El circuit estava compost per sis zones formades per diferents tipus d’obstacles, com ara troncs, bobines de fusta i estructures metàl·liques. També cal fer esment que aquestes zones van ser dissenyades per una altra persona de l’Anoia Trial Academy: el Roger Casas.

Un grup de famílies de l’escola, vam anar a animar a l’Armand en aquesta competició d’alt nivell amb samarreta oficial A.T.A, trompetes i pancarta personalitzada. L’Armand va realitzar un debut molt digne, arribant a superar per poc totes les zones, malgrat que l’alt nivell dels rivals i del recorregut van fer que acabés amb 6ena posició. Així mateix ens ho explica ell: “Va ser una experiència molt divertida, quasi mai es pot competir en aquest esport amb tan protagonisme i tanta gent observant i animant. La competició no era gens fàcil i els del darrere vam quedar eliminats amb facilitat, donant pas una final amb els tres millors que va generar molta expectació. Va ser dinàmic i, tot i fer-se curt pels pilots, va contribuir a l’espectacle i que la gent no pogués avorrir-se. Jo, personalment, vaig acabar molt content i satisfet per l’experiència, sobretot perquè hi havia la gent de l’A.T.A donant suport i gaudint del fantàstic espectacle que és el trial en bicicleta!!!”.

I al acabar, fins i tot ens vam fer una foto amb els tres pilots catalans que havien participat a la competició.

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

l'Armand a una de les zones

l’Armand a una de les zones

 

La fotografia del grup

La fotografia del grup

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.