La Copa Anoia 2014 comença a Igualada amb molta força

Aquest dissabte 12 d’abril va començar una nova edició de la Copa Anoia al Trial Parc d’Igualada, i que enguany acull a nens que s’han iniciat aquest curs a l’A.T.A i, per tant, nens que han començat a posar en pràctica les habilitats que aprenen cada setmana amb els monitors, dins d’una classe que s’assembla a una competició.

L’esdeveniment va començar amb un sol radiant que feia pujar força el termòmetre, i que feia força difícil clavar les estaques al terra del Trial Parc. Però després de 2 hores de feina organitzativa, les zones ja estaven a punt perquè els nens les poguessin gaudir. La prova va constar de 4 zones a les que hi havia un monitor que ajudava als alumnes a superar les zones, a la vegada que els ensenyaven com donar el millor d’ells mateixos. I després d’acabar les dues voltes, la quitxalla va poder gaudir del gran berenar que els esperava, i que a alguns d’ells els va donar forces per fer una tercera volta. No obstant, la prova estava transcorrent amb molt d’èxit, just quan alguns pares ja s’estaven animant a prova també algunes zones, el temps va dir que ja no podia aguantar més, i una tempesta primaveral va obligar-nos a recollir ràpidament.

Així doncs, i malgrat haver-nos mullat, des de l’escola valorem molt positivament l’inici de la Copa Anoia, que seguirà a Copons el dia 17 de maig

Moto Club Igualada

Anoia_trial_2

Anoia_trial

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.