Eslàlom Ciutat de Vic al Circuit d’Osona

El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 28 de setembre, la tercera i última cita del Campionat de Catalunya d’Eslàlom, una prova de velocitat i habilitat que combina l’asfalt i la terra.

La prova constava de tres mànegues. De cara a la classificació final, només computaven els dos millors temps de cada pilot. La vetllada va reunir 37 pilots, alguns habituals d’altres especialitats com l’autocròs o els ral•lis.

En la categoria de Car Cross, on hi participaven set vehicles, el vencedor va ser el pilot de l’Escuderia Osona, Marc Batlle. El van acompanyar al podi Jordi Pujol a 5 segons en la classificació final de les dues millors mànegues; i David Casadevall a 6.8 segons.

En la categoria Turismes el guanyador va ser Raül Illamola, amb un Mitsubishi Lancer Evo IX, que va signar unes tres mànegues gairebé perfectes, amb el millor temps a totes tres. En segona posició, a només 6.7 segons, es va classificar Dani Balasch, amb un Citroën C-2. Va completar el podi Josep Codinach a 8 segons del vencedor.

Miquel Prat, habitual dels Ral•lis, va participar en aquesta proba amb el seu Ford Focus 1.6 amb el que participa a la Challenge Focus Xtrem de terra. El del Moto Club Igualada va finalitzar en la 6ª posició de la General per davant de vehicles mes potents. Prat, a mes, se’n va endur la classe 2. l’Eslàlom de Vic ha sigut un bon entrenament de cara a preparar l’ultima proba del Campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra on, si no passa res de nou, es proclamarà juntament amb el seu copilot, Daniel Montaner, Campió de la Copa Focus Xtrem.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Font i Fotografies: Escuderia Osona.

 

 

Miquel a l’inici de la secció de terra de l’Eslàlom.

Miquel a l’inici de la secció de terra de l’Eslàlom.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.