IV Ral.li de Valls

El Campionat de Catalunya de Ral•lis d’asfalt entra en la seva fase més decisiva. La darrera prova disputada ha estat el ral•li de Valls, penúltima cita d’asfalt de la temporada. La cursa, que celebrava la seva quarta edició, va ser puntuable a més del Campionat de Catalunya de ral•lis d’asfalt, per a la Copa de Catalunya de ral•lis d’asfalt, l’Open Catalunya de ral•lisprints d’asfalt, el Trofeu Júnior i el Volant RACC.

Organitzat per l’escuderia Costa Daurada, el ral•li constava de 271 quilòmetres, 56 dels quals cronometrats, repartits en tres trams: Prades i Farena, que els participants havien de completar en dues ocasions, i la Mussara.

El ral•li va mostrar emoció des de l’inici per la lluita pel liderat entre el Porsche 911 GT3 de Jordi Gaig i Aleix Astudillo que van ser els guanyadors de l aproba, i el Mitsubishi EVO X de Climent Domingo i Joan Venceslao que van acabar segons a 3,1” de gaig. Tercers van ser la parella Martinez-larrosa amb un BMW M3 E30.

Marc Cañellas i Marc Sauleda , equip del Moto Club Igualada, van finalitzar en la meritòria 5ª posició scratch amb el seu Renault Clio Sport. Marc, que havia patit dos abandonaments de cursa seguits, aconsegueix així trencar amb la mala ratxa que els perseguia al campionat català d’asfalt. L’equip de Cabrera d’anoia es van endur també el grup N i la Classe 3.

El Ral•li Ciutat de Valls va ser la sisena i penúltima prova puntuable també pel Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. En aquesta copa de promoció, Jordi Rodríguez i Jaime Morales van aconseguir la victòria, seguits de Jordi Salinas i Rubén Mejías, segons, i de Carles Duran i Albert Cardó, tercers, Tots tres amb Peugeot 107. Victor Vico i Oriol Cordoba també del Moto Club Igualada, van finalitzar 32ens de general i van aconseguir la 6ª posició del Volant Racc en un any d’aprenentatge on cada cop es troben mes còmodes en aquesta copa de promoció.

Entre els participants en la Copa de Catalunya de Regularitat Sport els guanyadors van ser Marcel•lí Martí i Carles Datsira, amb un Volkswagen Golf MKII. La segona posició va ser per al Porsche 911 de Ribera i Fernández, mentre que tercers van ser Jordi Ibarra e Ivan Martos, aquest últim copilot del Moto Club Igualada, amb un Seat 127 Fura.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral•lis és el Ral•li de la Terrissa, sobre terra, que es disputarà el 19 d’octubre.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Sergio Aguirre (Aguirre Fotografia Extrema)

 

 

Marc Cañellas a una de les cruïlles del tram de Prades

Marc Cañellas a una de les cruïlles del tram de Prades

 

 

Vico i Cordoba amb el seu “vistos” Peugeot 107

Vico i Cordoba amb el seu “vistos” Peugeot 107

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.