Cap de setmana de Campions al Moto Club Igualada

I es que aquest cap de setmana ha sigut d’èxit total pels dos equips del Moto Club Igualada que es jugaven els seus respectius Campionats de Catalunya. D’una banda tenim a…

MIQUEL PRAT I DANIEL MONTANER CAMPIONS DE LA CHALLENGE FORD FOCUS XTREM

Dissabte la parella Prat-Montaner es van proclamar matemàticament Campions de la Challenge Ford Focus Xtrem, enmarcada dintre del Campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra amb la disputa de la seva 5ª proba, el 2on Ral.li de la Terrissa, a la població de Quart, a Girona.

Miquel, tot i acabar en 5ª posició de la Focus Extrem i 13é de General, finalment va sumar els punts necessaris per proclamar-se vencedor, però va haver de patir de valent. Prat va sortir al primer tram amb la mentalitat clara, havia de quedar entre els tres primers classificats per tal de complir l’objectiu, i de fet així ho reflectia el seu primer crono, marcant l’scratx amb 17 segons de diferencia amb el segon rival, Pere Rovira, avantatge suficient com per mantenir el ritme durant la resta de la cursa. A la segona especial del dia Miquel, molt mes relaxat, cedia nomes 3 segons davant Rovira.

Va ser a la tercera passada pel tram de “La terrissa”, en aquest cop en sentit contrari a les dues anteriors passades, a on a Prat-Montaner se’ls hi va complicar la tarda, i es que Miquel va picar la seva roda dreta a un interior fent mal-be la roda, l’amortidor i el trapeci del seu Ford Focus. La sort va acompanyar a l’equip Igualadí i tot i cedir mes d’un minut a la classificació van poder arribar a l’assistència on el seu equip, en nomes 20 minuts, van poder reparar el vehicle per poder finalitzar la proba i puntuar el mes possible.

La quarta especial va ser d’infart, i es que Miquel, tot i portar malmès el seu trapeci dret i utilitzar un amortidor d’origen (molt amablement cedit per un altre participant de la Challenge, Daniel Muntadas) en contes dels especials que utilitzen per la terra, es va “llençar” per tal d’escalar el màxim de posicions a la general, i de quina manera! I es que el noi de Castellfollit del Boix va acabar marcant un segon scratx cedint nomes 10 segons a Pere Rovira, que va ser finalment el vencedor de la Challenge a la Terrissa.

Per darrera de Rovira-Torrado van finalitzar Alonso-Otero i Muntades-Vives.

Un cop al Parc Tancat i mes relaxats Prat-Montaner , calculadora en mà, van poder comprovar que els esforços efectuats per ells i el seu equip d’assistència (Joan Morros, Carles Planell, Toni Prat etc..) van ser suficients com per proclamar-se Campions.

El 2on Ral.li de la Terrissa va ser guanyat per Climent Domingo i Joan Venceslao, amb un Mitsubishi Lancer Evo X, que a mes es van proclamar vencedors del Campionat de Catalunya de Ral•lis Absolut.

D’altre banda…

XAVIER BARGALLÓ I ALFONS MARGARIT CAMPIONS DE CATALUNYA DE TRIAL 4X4.

I es que el passat diumenge dia 20 d’octubre va tenir lloc l’ultima proba del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a la localitat de Muntanyola, a Osona.

Bargalló, que sortia com a clar favorit a guanyar el Campionat donat que un tercer lloc a Muntanyola era suficient per proclamar-se Campió, va començar d’allò mes bé, marcant zeros en totes les zones que feia. Però la mecànica es imprevisible, i a la tercera zona del dia el palier posterior del seu Land Rover Defender 90 va dir prou, deixant a Bargalló i Margarit momentàniament fora de la lluita per la carrera, i del Campionat.

I es que l’esport del motor, a mes d’ensenyar-nos moltes coses, en forma com a persones i esportistes, i gràcies al Pep Autet, un altre competidor del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 que es va oferir a deixar-li el recanvi necessari per reparar la ruptura del Defender , i a tot l’Equip d’Excavacions Escala i Moto Club Igualada que es van desplaçar a Muntanyola per animar a Bargalló i que van treballar de valent, van poder solucionar el problema mecànic sorgit i van aconseguir així continuar competint. Un cop amb el palier reparat en Xavier i l’Alfons van poder finalitzar les 12 zones de que es composava el trial, i van aconseguir la 2ª posició del grup B proclamant-se així Campions Absoluts d’aquest 2013.

La proba de Muntanyola va ser guanyada per l’Agustí Ros, amb un Mercedes G, seguit per Bargalló i d’en Florenci Rius, amb Range Rover V8 empatats a 19 punts.

En el grup A, reservat per els vehicles de sèrie, la victòria fou per Dani Codina, seguit per l’Anna Emilio i de l’Adrià Gonzalez.

 

 

Des de Moto Club Igualada volem felicitar aquests dos Equips que han aconseguit enguany els seus respectius Campionats, i també volem agrair la gesta d’Esportivitat d’en Dani Muntadas i d’en Pep Autet en sendes competicions ajudant als nostres pilots a aconseguir l’èxit. A tots ells: Gràcies!

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Jordi Albillo i Grup Osona 4×4.

 

 

Miquel Prat i Daniel Montaner ala Terrissa.

Miquel Prat i Daniel Montaner ala Terrissa.

 

 

Xavier Bargalló i Alfons Margarit a Muntanyola.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit a Muntanyola.

 

 

L’equip Escalà-MCI al complert.

L’equip Escalà-MCI al complert.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.