Trial 4×4 Calldetenes….. Campionat emocionant

El passat diumenge es va disputar la penúltima proba del Campionat de Catalunya de trial 4×4 a la població de Calldetenes, a la Comarca d’Osona.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, van finalitzar segons del grup B, reservat per els vehicles preparats, empatats a punts (16) amb el primer classificat, Agustí Ros. El major nombre de ceros aconseguits (8) a les 12 zones de que constava el Trial va donar finalment la victòria a Ros i el seu Mercedes G, en un trial on els participants van patir moltes dificultats mecàniques durant tot el dia.

Els tercers classificats en aquest Grup B van ser Florenci Rius, amb Range Rover V8 amb 20.

Amb aquest resultat Bargalló afiança el seu primer lloc del Campionat Català i es destaca amb 70 punts, seguit d’Agustí Ros amb 62 i d’en Florenci Rius amb 61. La propera cita del campionat serà la decisiva per concloure l’any i Bargalló-Margarit parteixen com a favorits ja que només necessitaran un tercer lloc per tal de proclamar-se Campions de Catalunya de l’especialitat.

Al grup A, reservat per els vehicles “de sèrie”, el primer classificat va ser un cop mes la fèmina Anna Emilio, amb Mercedes G, seguit de Joan Altet, amb Jeep Wrangler i d’Albert Garcia amb Range Rover V8.

La propera cita del Campionat Català tindrà lloc el proper 20 d’octubre a la població de Muntanyola.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Grup 4×4 d’Osona.

 

 

Bargalló-Margarit que es queden a un pas de ser Campions.

Bargalló-Margarit que es queden a un pas de ser Campions.

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari