6è Ral.li de Terra d’Àger: Dos de dos per Prat-Montaner

Donç brillant es la progressió d’aquesta parella del Moto Club Igualada que veritablement sembla que estan disposats a guanyar tots els Campionats on participen. Dintre de la Challenge Focuxtrem Miquel Prat i Daniel Montaner es van imposar amb mes de 44 segons de diferencia als segons classificats de la Copa Monomarca Dani Muntades i Oriol Vives, adjudicant-se 5 dels 7 trams cronometrats que composaven la proba.

Un Ral•li d’Àger que va ser la segona prova de la temporada del Campionat Català de Ral•lis de Terra. La cursa, que complia sis edicions, era puntuable a més del Campionat de Catalunya de Ral•lis, per a la Copa de Catalunya de ral•lis de Terra, l’Open Catalunya de Ral•lisprints de Terra i el Trofeu Júnior de Ral•lisprints de Terra. La cursa, organitzada per l’escuderia WRC Management, constava de 70 quilòmetres 42 dels quals van ser cronometrats.

Climent Domingo i Joan Venceslao, amb un Mitsubishi Lancer EVO X, van ser el vencedors absoluts, seguits de Carles Llinas i l’Odenenc Alex Haro, que van acabar segons a poc mes de 18 segons de Domingo, que es va veure beneficiat de l’abandonament patit per Jordi Gaig i Alex Astudillo al finalitzar el 4art tram quan eren liders de la cursa. Alex Haro, copilot del Moto Club Igualada acabat d’arribar de Murcia desprès de disputar el Ral•li Tierras de Lorca puntuable pel Nacional de Terra a la dreta de l’Albert Llobera, va trobar temps lliure per copilotar en aquest cas a Carles Llinas que actualment està disputant el Campionat Català. Frenètica l’activitat d’aquest re-conegudíssim copilot Anoienc.

I els èxits dels membres del MCI a Àger no acaben aquí, ja que el tercer calaix del podi va ser ocupat per Eduard Fores i David Uson, aquest últim també del Club Igualadí, que amb un Mitsubishi Lancer Evo IX i tot i els problemes d’estabilitat soferts durant tota la jornada i una petita topada sense conseqüències van finalitzar tercers absoluts a poc mes de 2 minuts de Domingo.

Des de Moto Club Igualada volem felicitar donç a tots els nostres pilots/copilots per l’èxit aconseguit en aquest 6è Ral•li de Terra d’Àger.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gerard Dalmases i Escuderia Mollerussa

 

 

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

 

 

 

La representació del MCI al complert.

La representació del MCI al complert.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.