III Pujada a Torrelles-Pontons

El Campionat de Catalunya de Muntanya va celebrar la tercera prova de la temporada el passat diumenge dia 16 de Juny. En aquesta ocasió ha estat amb la tercera edició de la Pujada Torrelles – Pontons, organitzada per l’Escuderia Penedès, on prop d’una quarantena de pilots es van aplegar a Torrelles de Foix per participar en una carrera que va reunir en un tram de 5’3 quilòmetres un bon nombre d’aficionats al món del motor.

Óscar Palacio, amb un Demon Car, va ser el més ràpid en les dues mànegues de carrera i es va adjudicar la victòria amb autoritat, rebaixant amb claredat els temps aconseguit en els entrenaments previs. La segona posició a la Pujada va ser per a Francesc Munné i el seu Demon Car. Jordi Galofré, que comandava un Speed Car es va classificar en tercera posició.

En la categoria de Turismes, el més ràpid va ser el Seat Córdoba WRC de Gerard de la Casa, sisè classificat en la general de la jornada a més de nou segons del líder. La segona posició entre els Turismes va ser per a Joan Salvans i el seu BMW M3, seguit d’Òscar Oviedo que a mes va acabar desè de la general amb un Renault 5 GT Turbo.

Dos equips del Moto Club Igualada van pendre part en aquesta cursa. D’una banda cal destacar el retorn a la competició d’en Jaume Guixà, el pilot de Piera que amb el seu Renault 5 GT Turbo va acabar en una meritòria 21ª posició de general i va ser 2on del grup H.

D’altre banda i en la categoria de Regularitat Sport el pilot Vilanoví del MCI David Gonzalez , amb un preciós Seat Marbella, s’estrenava al mon del motor aconseguint la segona posició del Grup H4 amb 859 punts de penalització. Des d’aquí animem a aquest jove pilot per tal de que de cara a la temporada següent aconsegueixi participar per complert en aquest Campionat de Catalunya de Muntanya.

La quarta carrera del calendari català de Muntanya serà la II Pujada Alp – Masella prevista per al 14 de juliol.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Canal FCA

 

L’experimentat Jaume Guixà a bord del seu R5 GTT

L’experimentat Jaume Guixà a bord del seu R5 GTT

 

 

Bona estrena per David Gonzalez.

Bona estrena per David Gonzalez.

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada