Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Muntanyola Victòria i Sub-Campionat per Bargallò

El passat diumenge 14 d’Octubre es va disputar l’ultima proba del Campionat de Catalunya de trial 4×4 a la localitat de Muntanyola, a Osona.

Xavier Bargalló i el seu motxiller Jose Antonio Ruiz, equip del Moto Club Igualada que participen amb Land Rover Defender 90, van ser els vencedors absoluts del grup B reservats per els vehicles preparats. Bargalló, que va fer una cursa impecable amb una cartolina final de nomes 14 punts, necessitava aquesta victòria a Osona per optar al Sub-Campionat de l’especialitat desprès d’haver-se disputat 6 probes, i va començar la cursa amb força marcant 9 ceros de les 12 zones a disputar.

Agustí Ros, amb Mercedes G,i recent Campió de Catalunya va ser l’unic participant que va poder fer-li ombra assolint la segona posició amb 17 punts. Pep Autet, amb Range Rover V8 va acabar tercer amb 20 punts.

Al grup A, reservat per a vehicles de Sèrie el vencedor va ser Adrià Gonzlez, amb Suzuki Samurai, seguit de Pol Alsina amb Nissan Patrol i de Marta Salvador amb Range Rover.

Des de Moto Club Igualada volem felicitar a la Parella de Capellades per el seu èxit aconseguit al Trial 4×4 Català.