L’ENDURO FA VIBRAR LA CONCA ÒDENA

Aquest diumenge l’Enduro del millor nivell va tornar a envair la Conca gràcies a Moto Club Igualada amb excel·lentment l’Enduro Igualada-Òdena. Gràcies a les pluges de dissabte el terreny va quedar en perfectes condicions per a disputar la cursa, i gràcies a aquest factor els pilots van gaudir l’allò més. No va ser una cursa fàcil, ja que a l’ultima hora, i gràcies al poder de reacció d’aquest club, es va haver de variar el recorregut del tram cronometrat, per fer-lo més atractiu. En poques hores tots els integrants del Moto Club Igualada van fer un enorme esforç per aconseguir-ho, amb un resultat d’allò més bo. Els pilots van decretar aquesta com la millor cursa del campionat fins ara, i això omple d’orgull a aquest col·lectiu. Com ja avançàvem, el Moto Club Igualada quan s’hi posa i fa bé.
Pel que fa a la cursa, els pilots de casa hi van tenir una actuació destacada. Amb Marc Vives i Pere Caro pujant al podi en la categoria Enduro 2 i Sènior C 4T respectivament. No va ser una cursa fàcil per aquests pilots que destacaven la duresa del recorregut. “El traçat era dur i molt exigent amb el pilotatge, i les especials molt ben trobades, llargues i ben pensades”, segons comentava en Marc. “Vull felicitar al Moto Club Igualada per la seva gran tasca en aquest Enduro, em gaudit d’allò més”, destacava en Pere Caro.
La resta de pilots del club van estar en els llocs capdavanters, en Josep Marsal va acabar 7è en Enduro 1, en Bernat Sellares 4rt d’Enduro 2, Òscar Ortega 5è en Junior Open, en Sènior B 2T en Jordi Balcells 5è , en Eduard Vendrell 7è, 10è Pere Albet, 15è Ricard Martinez, 18è Jordi Doncel, 20è Eduard Roig, en Sènior B 4T 12è en Jordi Subirana, en Junior Trofeu 13è en Joan Cuadras i 16è Albert Pons, en Senior C 2T 4rt Jose Luis Ruiz i 7è Carlos Ferrer, i en Màster 4rt Sergi Lasala.
Destacar també que degut al plantejament de cursa, i a la gran preparació dels pilots, els serveis mèdics de Mèdic Speed, empresa encarregada dels rescats, no van haver de treballar gaire, i no van fer cap actuació en la cursa. La qual cosa afegeix un plus a la cursa.
Desde el Moto Club Igualada volem agrair al nostre esponsor, Motomorfosi, per la seva implicació a la cursa, així com a l’Ajuntament d’Òdena, als treballadors del Patronat d’Esports d’Igualada, a tots els veïns per on passava la cursa, a Protecció Civil d’Igualada, Policia Local d’Igualada i Òdena, i a les nostres seccions que s’han implicat en l’Enduro, Drink Team, Enduristes de Tous i AC Baldrich. Gràcies a tots.

Jordi Bòria i Taixé
Moto Club Igualada

Fotos: Roser Sole

Marc Vives

Marc Vives 

Edu Vendrell
Edu Vendrell

Jordi Balcells

Jordi Balcells

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.