27è Ral•li Empordà Un altre per Prat-Montaner

El passat dissabte dia 16 de Juny es va disputar la 23ª Edició del Ral•li Empordà. Organitzat per l’escuderia Baix Empordà i amb seu a la Bisbal d’Empordà, la proba puntuable per el Campionat de Catalunya de Ral•lis d’Asfalt amb coeficient 6, Open de Catalunya i Trofeu Junior, Volant Racc Trofeu Movil 1-Mavisa i Copa de Catalunya de Regularitat Sport va comptar amb quasi un centenar d’equips participants, que van tenir que recórrer un total de 230kms 60 dels quals foren cronometrats, dividits en 3 trams diferents (Els Angels, Sta.Pellaia i la Ganga) a disputar dues vegades.

La cursa Gironina fou guanyada per Jordi Gaig i Alex Astudillo amb Porsche 911 GT3 desprès de l’abandonament per averia mecànica del clar favorit l’equip format per Membrado-Ribolleda. Els segons classificats van ser Garcia-Pujol amb Mitsubishi Evo IX seguits de Orriols-Pujol amb Mitsubishi Evo X.

Al Volant Racc,copa de promoció que es disputa amb el petit Peugeot 107, Miquel Prat i Daniel Montaner, equip del Moto Club Igualada, van ser els primers classificats a mes de 14 segons de l’equip format per Salinas-Gonzalez , segons classificats i a mes de 32” de Guerrero-Carulla que van ser els tercers.

Miquel, que aquest cop va ser copilotat per Daniel Montaner, el que va ser el seu fidel company d’equip des dels seus inicis als Ral•lis, va sortir a per totes en aquesta difícil cursa, marcant la diferencia des del primer tram, els Angels, deixant una diferencia de 13 segons respecte a Salinas. Prat-Montaner varen marcar l’scratx del Volant Racc en tres dels sis trams de l’Empordà fent vàlua de la seva conducció i assolint així la fita de situar-se al capdavant d’aquest Campionat 2012.

Jaume Poch copilot habitual de Lluis Basurte, tots dos del Moto club Igualada, també va participar en aquest proba, aquest cop copilotant a Jordi Terricabres amb un Peugeot 206 XS dintre de la copa Recosap, assolint la 2ª posició scratx d’aquesta copa de promoció privada, la primera posició de l’Open Trofeu Junior i la quarta posició de la general d’Open.

Un altre copilot del MCI, David Uson, també va ser present a Girona a la dreta d’Edu Forés, amb un Mitsubishi Lancer Evo IX, fent les funcions de vehicle “0” i per tant contribuint al bon funcionamet de la proba.

Eva Prat i Enric Ruiz, com a Oficials de Moto Club Igualada, van actuar com a Comissari Tècnic i Delegat Tècnic de la FCA respectivament, completant així el desplegament del personal Igualadí en aquesta proba.

 

 

La propera cita del Campionat Català d’Asfalt tindrà lloc els propers dies 7 i 8 de juliol amb la disputa del Ral•li Osona, on l’MCI aportarà el seu granet de sorra en l’Organització portant un equip de controladors de tram en una de les curses mes importants del Campionat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Anna Tallada

 

Miquel Prat i Daniel Montaner

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.