Xé Clàssic 2000 Viratges

El passat dissabte 30 d’Abril es va disputar a la localitat d’Artés, a prop de Manresa, una nova edició del Clàssic 2000 Viratges, proba puntuable pel Campionat de Catalunya de Clàssic Regularitat i Moto Rally Clàssic.

Organitzat pel Biela Club Manresa la proba constava d’uns 300 kms totals, dels quals mes de 150 eren de Regularitat, repartits en 10 trams.

Els guanyadors absoluts van ser Jose Manuel Lopez i Jordi Garriga amb un Volkswagen Golf GTI amb 11.5 punts de penalització, seguits per Josep Gubern i Jaume Pallarols, amb Porsche 944 a tant sols 0.5 punts. El Tercer equip classificat va ser el format per Xavier Valverde i Roger Grandia amb BMW 2002 amb 13.8 punts.

Quatre van ser els equips del Moto Club Igualada, destacant la 11ª posició scratch de Joan Salinas i Joan Codinachs, amb Seat FU 1430 que, a mes, van acabar 4arts de la Classe G. Carles Gutierrez i Daniel Saguès amb Renault 5 GTL, van acabar en la 17ª posició de general i 9ens de la Classe H. Pepe Colen i Tomas Navas, amb Renault 5 Alpine van finalitzar en la 23ª posició scratch amb 26.6 punts, amb unes classificacions molt apretades amb molt poques diferències de penalitzacions entre els equips.
Salvador Borrega i Ernest Carner, amb Volkswagen Escarbat van baixar a la 52ª posició de general on, segurament degut a un error de calibratge, van acumular penalitzacions fins sumar 150.1 punts.

La propera cita del Campionat serà la de casa, el 21 de Maig de 2011 amb la disputa del IV Ral.li Anoia Clàssic organitzat per Moto Club Igualada.

Joan Salinas i Joan Codinachs

Joan Salinas i Joan Codinachs

Carles Gutierrez i Daniel Saguès

Carles Gutierrez i Daniel Saguès

Pepe Colen i Tomas Navas

Pepe Colen i Tomas Navas

Salvador Borrega i Ernest Carner

Salvador Borrega i Ernest Carner

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.