Bernat Seuba campió d’Espanya de Trial 2011 en cadet

Desprès de varies temporades disputant-se els campionats d’Espanya com un conjunt de proves puntuables realitzant-se en diferents localitats de la geografia espanyola, aquesta temporada 2011 el Campionat d’Espanya de Trial s’ha realitzat a una sola prova.

La seu triada per aquest esdeveniment Nacional ha estat la localitat andaluza d’Ubeda en la provincia de Jaen, el passat dissabte i diumenge 7 i 8 de maig, en el recinte del Parc Nord d’aquesta població, on s’habilità un recorregut completament indoor en el nou parc de trial que serà d’utilitat per l’aprenentatge d’aquest esport als esportistes de la zona.

El campionat es va disputar en dos dies degut al nombrós nombre de participants i les diverses
categòries.
El dissabte pel matí es crea una categoria absoluta dels majors de 18 anys i una eliminatoria a deu classificats que competirien amb els èlit a última hora de la tarda. Els junior i cadet competien el migdia, i el diumenge competien els mès petits elsprincipiants, alevins e infantils.
La selecció catalana de trial s’ho juga tot a una carta en aquest Campionat d’Espanya, però els catalans esperant tenir presencia en el podi de totes les categories, com s’ha anat demostran en els darrers anys.
Com a representants d’aquesta selecció catalana de Trial hi participen dos corredors de casa nostra, odenencs i del Moto Club Igualada, en Bernat i en Marc Seuba.
L’organització del Trial, va passar un calvari per poder tenir preparada la prova per la competició d’aquest passat cap de setmana degut a les fortes pluges caigudes els dies anteriors, però amb un esforç titanic ho aconseguiren.
Però l’ùltim esforç titanic el tingueren que fer els corredors del dissabte pel matí que competiren sota una intensa pluja.
La categoria cadet de la que forma part en Bernat Seuba, que competien el dissabte al migdia van haver de corre sobre un autèntic barrissal de fang i una pista de patinatge sobre les travesses de fusta i els tubs, però una conducció meticulosa i perfecta permetia al pilot Bernat ser el millor i aconseguir el títol de Campió d’Espanya de Trial.
El diumenge el dia començava assolellat i temperatura ideal, en Marc Seuba participava en la categoria Infantil, en el seu primer any, i aconseguia una meritoria vuitena posició.
La selecció catalana de sis categories aconseguia 5 primers llocs dels diferents podis demostrant la seva potencia.
Aquesta temporada está anant tal i com esperaven el germans Seuba-Romeu d’Òdena, en Marc ha aconseguit en la seva recent estrenada categoria el tercer lloc del Campionat de Catalunya de Trial, el cinquè lloc de la Copa d’Espanya de Trial i el vuitè del Campionat d’Espanya de Trial.
I en Bernat ja acumula tres títols aquesta temporada 2011, Campió de Catalunya de Trial, Campió de la Copa d’Espanya de Trial i el d’aquest cap de setmana Campió d’Espanya de Trial.
La preparació d’aquest joves esportistes continua per estar al 100% en els Jocs Mundials de Trial que tindrán lloc a finals de juliol.

Bernat Seuba

Bernat Seuba

Marc Seuba

Marc Seuba

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.