Jordi Viladoms, s’acomiada de Tunez amb victòria

El pilot de Moto Club Igualada ha sigut 4rt a la general amb un crono de 15h 19 minuts 39 seg.

Els problemes mecànics dels primers dies han condicionat la seva actuació final.

Jordi Viladoms es va adjudicar el passat dia 6, la sexta i ultima etapa del rally Oilibya Tunez 2011, quedant per davant de pilots com Helder Rodriguez i Jakub Przygonski, els quals han sigut segon i tercer respectivament.

Tot i tractarse d’una etapa molt curta, de tan sols 126 km, el pilot de Moto Club Igualada començà com un tro desprès d’una espectacular sortida, a mode motocross, i de seguida es va situar al capdavant de la sexta i ultima etapa de la proba.

Amb un ritme frenètic i un únic objectiu al davant, recuperar els cinc minuts que el separaven del podi final en la classificació general, el d’Igualada realitzà una actuació impecable.

Encara que ha mantingut un gran ritme durant tota la proba, Jordi Viladoms s’ha quedat a tan sols un minut de poder aconseguir el bronze en la general. Tot i això va acabar satisfet tot oblidant els problemes soferts amb la seva muntura a les primeres etapes del rally. Amb aquesta victòria incontestable, Jordi Viladoms tanca la present edició d’aquest Rally. En dues setmanes llargues, es dirigirà cap a Sardenya per disputar la següent proba del mundial.

JORDI VILADOMS, pilot de Moto Club Igualada: “Estic satisfet amb el resultat aconseguit en l’ultima etapa. Un cop mes això demostra que quan tot funciona bé estem al capdavant. Ens ha faltat algun kilòmetre per poder recuperar la diferència que em separava del tercer classificat de la general, però acabo el Rally força satisfet. L’ultima etapa ha sigut molt curta i es desenvolupava per pista dura sense massa exigència tècnica, amb que ha sigut molt més difícil poder recuperar temps. El més important era sumar kilòmetres i acumular experiència. En dues setmanes estarem a Sardenya, on ens espera un Rally molt endurero, res a veure amb el que em fet aquí, molta sorra i desert”.

Jordi Viladoms

Jordi Viladoms

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.