Gran cap de setmana per a Àlex Canales

El 24 i 25 d’abril de Setmana Santa es va disputar a Parc Motor Castellolí el Festival Super Kids, que ja va sent tradicional per aquestes dates. Un cap de setmana on els millors pilots estatals es donen cita per participar en curses d’enduro, cross, trial i velocitat, destinats als més petits. El pilot de la Pobla de Claramunt i Moto Club Igualada Àlex Canales, va culminar un molt bon cap de setmana. Sota unes condicions climatològiques adverses, l’Àlex es va saber sobreposar sobre la seva moto al terreny amb només 6 anys, participant en dues especialitats diferents, enduro i trial. El diumenge 24 es va dur a terme l’enduret de nens on desprès de completar dues voltes al traçat de 16 km i dues especials va acabar en 4rta posició, a les portes dels podi.
El dilluns per un altre cantó, es disputà el trial de nens, on aquí si l’Àlex va pujar al tercer esgraó del podi, completant un magnífic cap de setmana. Costa molt de trobar un pilot tan petit que domini dues especialitats tan diferents, això afegeix mèrit a la seva actuació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.